Om Bettingstugan
  • Hem
  • Om Bettingstugan

Om Bettingstugan

Betting handlar om mer än bara pengar. För oss handlar betting om att få upp pulsen, hänga med vännerna och ge lite guldkant till vardagen. Betting är inte för några få, utan det är för alla. Det är när du slår vad om vem som kommer att gifta sig först bland vännerna, när ni tillsammans lägger stryktipsraden på lördag eftermiddag eller när du hittar ett överodds som går in. Vi kan allt om betting och erbjuder Sveriges bästa spelupplevelse. Välkommen hem till Bettingstugan – Sveriges hem för spel.

Vilka är vi?

Sedan Bettingstugan lanserades 2015 har målsättningen varit att bli Sveriges ledande webbplats för spel och betting. Vi vill att du som spelare ska besöka Bettingstugan och få all information du behöver för ditt spelande. Det inkluderar speltips, men också kunskap om betting och marknadens bästa erbjudanden. I vårt team har vi en riktigt bra blandning av utvecklare, skribenter och framför allt våra skickliga tipsters. Lär känna dem här.

Bettingstugan är till för alla nivåer av betting. Vi vill att just du ska känna dig hemma, oavsett om du är nybörjare eller ett veteran inom betting. Därför har vi utöver våra speltips en stor kunskapsbank i form av vår bettingguide som passar alla typer av spelare.

På vår hemsida kan du också läsa en hel del om branschen i stort. Vi håller dig ständigt uppdaterad om händelser i bettingvärlden via nyheter och artiklar.

Dessutom rankar vi spelbolag och listar deras bästa erbjudanden.

Vi är också mer än bara betting.

Hos oss får du information om sporter och evenemang. Vi är stolta över att dyka djupt in i de allra största händelserna i sportvärlden och hade under 2018 en av Sveriges mest besökta VM-guide.

Gratis speltips

Vi har noggrant utformat ett team experter. De har som huvuduppgift att varje vecka leverera skarpa analyser och speltips. Alla speltips från Bettingtugan är gratis, men det är viktigt att påpeka är att vi inte garanterar vinnande speltips. Ni spelar på egen risk. Våra speltips är till för inspiration. Med tiden är vår ambition att utveckla Bettingstugan med ett större team för att ge er möjligheten till att ta del av speltips inom fler sporter och ligor.

Sociala medier

Bettingstugan finns på fler platser än denna. Vår facebook-sida, facebook-grupp och Twitter. Genom att gilla oss på Facebook och följa oss på Twitter får du dagliga uppdateringar om våra speltips och erbjudanden från spelbolag. Vill du ha skönt snack och roliga tävlingar med fina priser så är det vår Facebook-grupp som gäller.

Leadstarmedia Group 2

Bettingstugans historia

Vi startade verksamheten som en del av SvenskaFans.coms satsning mot betting 2014, men efter att den satsningen rann ut i sanden lanserade vi Bettingstugan.se som en egen hemsida år 2015. Det fanns en del hemsidor som sysslade med speltips i olika former, men inte så mycket mer. Vi såg ett behov av en heltäckande hemsida för spel och betting.

De första åren blev en mjukstart, med ett fåtal tipsters och ett långsiktigt jobb med att skriva tillräckligt mycket värdefullt innehåll.

2017 beslutade vi oss däremot för att lägga mer energi på Bettingstugan. Vi startade vår facebook-grupp och lanserade en ny och snyggare hemsida.

Vi rekryterade fler och mer seriösa tipsters och tog hela vår produkt till en ny nivå med bredare och djupare innehåll. Vår organisation tog också ytterligare steg och vi är övertygade om att vi i dag har Sveriges mest innehållsrika produkt för spel och betting.

Vill du hjälpa till?

Vi söker alltid efter nya talanger. Om du är intresserad av att skriva speltips eller har en fråga till oss så tveka inte att höra av dig till support@bettingstugan.se via vårt kontaktformulär.