Speltips Bayern München - Real Madrid

Bild från Bildbyrån

Gigantmöte i första semifinalen i årets CL

Då har vi kommit till semifinalerna i årets Champions League och vi har med oss två tyska lag (Bayern München & Borussia Dortmund), ett spanskt lag (Real Madrid) & Paris SG från Frankrike. Fyra lag som för de flesta experter var uträknade inför kvartsfinalerna men lyckades alltså ta sig vidare. För mig är det helt öppet detta år men får hålla Dortmund som en liten rolig vinnare bland de andra storlagen. Första ut av lagen är Bayern München som tar emot Real Madrid i en på förhand helt öppen match.

SpelTorsten om Bayern München - Real Madrid

Bayern München har inte stått för någon bra säsong och kan gå utan trofé för första gången på många många år. Champions League är deras sista chans till att vinna något efter att tappat ligan till Bayern Leverkusen som vann för första gången någonsin. Bayern kommer till denna semifinal med en del skador på nyckelspelare och en del som står som frågetecken för match. Inte helt optimalt när giganterna Real Madrid står för motståndet och det är upp till Kane att leverera.

Real Madrid kommer att bli mästare i Spanien, två poäng de sista fem matcherna är allt som behövs och Ancelottis manskap kan lägga allt fokus på Champions League nu. Nyförvärvet Jude Bellingham har varit en succé och ligger trea i La Ligas skytteliga, två mål bakom Gironas Dovbyk. Skadeläget är desamma, Coutois & Alaba är långtidsskadade och Carvajal är avstängd för att tagit för många gula kort. 

SPELTIPS

Jag har valt ett spelbygge i denna match där jag kombinerar Real Madrid under 5.5 hörnor och Real Madrid över 1.5 kort. Här tror jag att Real Madrid kommer ligga otroligt lågt, visst kan de få några hörnor från kontringar men om inte Bayern Munchen tar ledningen tidigt så har vi god marginal på hörnorna tänker jag. Kort är lite lurigare dock, eftersom de kommer ligga lågt och rätt i positioner.

Domaren för matchen är Clément Turpin från frankrike, ingen domare som delar ut kort i onödan men ingen som tar skit heller så har Madrid ledningen eller spelar på resultatet bör det kunna komma något för maskning eller protester. Hade gått saftigare på detta spel om Daniel Carvajal inte varit avstängd för gula kort men finns ett gäng spelare i Real Madrid som kan ta kort i en match av denna magnitud.

5/10U får duga på denna, vad jag tror blir en underhållande match.

ODDS SPELAT HOS BETHARD

  • Real Madrid under 5.5 hörnor & Real Madrid över 1.5 kort

    1.92