Speltips Burnley - Wolves

Bild från Bildbyrån

Allt för högt odds på bortalaget

Burnley står alltså som favoriter hemma mot Wolves någonting jag inte riktigt håller med om så då måste vi syns bortalaget här.

SpelTorsten om Burnley - Wolves

Burnley stod för en heroisk insats i helgen när de vände underläge 1-0 & 2-1 till 2-2 och fick med sig en poäng mot Chelsea i helgen. Att de fick med sig en poäng i sig är väl inte speciellt märkbart egentligen men de gjorde det en man mindre och dessutom blev tränaren Vincent Company utvisad i samma veva. Ändå klarade Burnley att få med sig en poäng och har för första gången på säsongen tagit poäng i tre matcher i rad (en vinst & två oavgjorda). Trots det så är det inte mycket som talar för att Companys gäng ska kunna säkra ett nytt kontrakt och kommer med största sannolikhet att spela Championship nästa säsong.

Wolves åkte på en snöplig 2-0 förlust i West Midlands derbyt mot Aston Villa i helgen. En jämn match där jag tycker ett oavgjort resultat kanske hade varit mer rättvist. Wolves gör annars trots två raka förluster (Aston Villa i ligan och Coventry i FA-Cupen) och det kommer bli intressant att se om de klarar att slåss om Europaplats nästa säsong något jag anser inte alls är omöjligt. De har rika ägare och har lockat till sig en del profilerade spelare senaste åren. 

SPELTIPS

Motivation slår klass brukar man säga men i detta fall så håller jag ikte riktigt med om det. Även om Hwang & Neto är skadade så är det inget snack om att Wolves är det bättre laget. Dessutom är det en hel del skillnad i olika bonusar om man kommer på sjätteplats eller tionde plats. Dessutom finns det en chans för Wolves att knipa en Europaplats i teorin då Champions League ska utöka till nästa säsong och har de som vinner FA-Cupen redan kvalificerat sig för Europa får ett annat lag chansen. Wolves har sju poäng upp till ett darrigt Manchester United med 27 poäng att spela om så ingenting är omöjligt och jag synar Vargarna här med en liten säkring att vi får pengarna tillbaka vid oavgjort (Wolves DNB)

ODDS SPELAT HOS BETHARD