Speltips Cobolli vs Struff

Bild från Bildbyrån

Vi avslutar dagen med spel på ATP Stuttgart

Då ska två grusspecialister göra upp på gräs och här är hemmaspelaren Jan-Lennard Struff stor favorit att vinna vilket inte är konstigt då Cobolli bara spelat fyra matcher på underlaget och varit rätt usel om vi ska säga det milt. Struff har gjort närmare 50 matcher på underlaget senaste 12 åren och gick faktiskt till final här förra året där han förlorade mot amerikanen Frances Tiafoe med 2-1 i en riktig rysare där de två sista set gick till tie break.

SpelTorsten om Cobolli vs Struff

Flavio Cobolli är en utpräglad grusspelare och har sina största framgångar på det underlaget. Gräs är något helt nytt för honom och ska självklart vara underdog här mot en Struff som är i bra form och har en högre högsta nivå. Den 22-åriga italienaren har en bra serve och får han den att stämma kan han bli ett problem på gräset. Han kunde inte få en sämre uppladningsmatch på underlaget och kastas direkt in till vargarna då han får möta fjolårsfinalisten här.

Jan-Lennard Struff gick alltså till final här förra året och imponerade rejält men kunde tyvärr inte delta i Wimbledon pga. en höftskada vilket var oturligt med tanke på vilken fin form han var i och hade slagit kvalitetsspelare som Zhang, Paul & Hurkacz på väg till finalen förra året. Nu är det ny säsong och nya möjligtheter och det blir spännande att se hur han levererar på gräset i år.

SPELTIPS

Det är inte ofta man får en så låg lina när det spelas på gräs och här får vi över 20.5 games något jag synar med 5/10U trots Cobollis värdelösa resultat tidigare på underlaget. Det går fort och en bra serve kommer man långt med och här tror jag att Cobolli kan pressa Struff djupt in i seten, Borde kunna serva till sig ett tie break och då ligger vi bra till på linan även om Struff vinner med 2-0.

ODDS SPELAT HOS BETWAY