Speltips Davidovich Fokina vs Ruud

Bild från Bildbyrån

Kan Davidovich Fokina göra det igen?

De möts alltså igen i denna turnering precis som för tre år sedan. Då segrade spanjoren Davidovich Fokina med 3-2 i set efter nästan fem timmars spel. Det var en riktig rysare som hade två tiebreaks och i det femte och avgörande set lyckades Davidovich Fokina bryta norrmannen vid ställning 5-5 och kunde serva hem segern. Lätt blev det dock inte och efter fyra missade matchbollar och fyra räddade breakbollar så kunde spanjoren säkra segern och skrällen. Du ställs de alltså mot varandra igen och Casper Ruud är storfavorit men så lätt tror jag inte han får det.

SpelTorsten om Davidovich Fokina vs Ruud

Alejandro Davidovich är rankad som nummer 32 i världen och kan en bra dag slå vem som helst på vilket underlag som helst, något vi fick se för tre år sedan då han som sagt vann här mot Casper Ruud. Annars har karriären varit kantad av skador här och där och har kanske inte levt upp riktigt till de förväntningar han har på sig själv. En bra tennisspelare är han helt klart och ska inte vara så stor favorit mot norrmannen.

Casper Ruud är en av favoriterna att vinna Franska Öppna efter att Nadal varit skadad senaste året och med andra favoriter som Djokovic & Alcaras i oviss form är vägen till pokalen helt öppen. Kvaliteer har norrmannen och har varit i final de två senaste åren utan att lyckas vinna. 2022 var det Nadal som blev numret för stort och förra året kom en ny 3-0 förlust, denna gången mot Djokovic.

SPELTIPS

Visst ska Ruud vinna denna match men jag tror absolut inte han får det lika lätt som bolagen tror och här kan nog Fokina pressa både till ett tie break och ta ett set. Linan är väldigt generös på Coolbet och erbjuder oss över 32.5 games när de flesta andra bolag erbjuder oss över 34.5.

Jag tror Fokina faktiskt kan ta ett set av Norrmannen och han har ju trots allt vunnit här mot honom så över 32.5 games slår vi till med 4/10U.

Speltips Fokina vs Ruud

ODDS SPELAT HOS COOLBET