Speltips Edhouse vs Pietreczko

Bild från Bildbyrån

Edhouse bara fortsätter briljera

Vilken match det blev under lördagen mot Jonny Clayton. Edhouse startar starkt och går upp till 5-1 och ser ut att bli en enkel seger, då kommer Clayton ikapp till 5-5 och ser ut att ro hem en otrolig vändning men Edhouse visar karaktär och tar sista leg och vinner 6-5.

SpelTorsten om Edhouse vs Pietreczko

Ritchie Edhouse har faktiskt varit bland de 15 bästa så långt i år och verkligen nått en ny nivå, en nivå vi visste att han hade vi som följt honom några år och är otroligt kul att se att man i en sport kan nå en ny nivå och tävla mot de allra bästa i världen i en ålder av 40 år. Bra resultat tidigare på Europa Touren i år och ligger oftare än inte på ett snitt runt 95-100 vilket är riktigt bra. Nervositeten på den stora scenen har släppt och han blir inte lika nervös att möta världstoppen längre.

Ricardo Pietreczko stod för en riktigt bra höst när han tog hem en European Tour deltävling på hemmaplan och möter nu Edhouse i form på hemmaplan i Kiel, Tyskland. Senaste månaderna har det inte riktigt stämt och tack vare bra resultat på denna tour förra året var han seedadi turneringen och hade tur med lottningen och fick möta en mindre känd landsmann som han inte hade några problem att vinna över. 6-0 blev resultatet men innan det hade han bara vunnit 3/10 senaste och inte alls kastat speciellt övertygande.

SPELTIPS

Vi kan inte backa för det här oddset med tanke på Edhouse form och framför allt på Europa Touren

ODDS SPELAT HOS COMEON!