Speltips Europatipset » Söndag 31/3

Europatipset 31/3 » Tips, Analys & Spelförslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Europatipset idag söndag den 31 mars hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Liverpool

💥 Kupongens skräll

 • Köln

1. Manchester City - Arsenal 1

Helgens hetaste match när ligatrean Man City tar emot serieledarna Arsenal där endast en poäng skiljer lagen åt med tio omgångar kvar att spela. Båda lagen har gått starkt på sistone och sett över hela säsongen ska lagen värderas som jämna. Men jag tycker fortfarande Man City har en högre högstanivå i sig och här på hemmaplan är det också Man City som ska vara favoriter. På en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag ettan här är en helt okej spik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

2. Liverpool - Brighton 1

Trots ett intensivt spelschema och många skador har Liverpool gått starkt på sistone och har nu fått ett välbehövligt uppehåll. Nu ska Liverpool också ha goda chanser att bli serieledare då Arsenal inte väntas vinna borta mot Man City. Liverpool ska nämligen gå in som enormt stora favoriter här på hemmaplan mot ett Brighton i ingenmansland. Även om favoritskapet är rejält pressat tycker man gör bäst i att spara sina tecken och spika ettan här.

3. Real Madrid - Athletic Bilbao X2

Det ska mycket till för att Real Madrid inte ska vinna titeln denna säsong med åtta poäng ner till tvåan Barcelona med nio omgångar kvar att spela. Men här tycker jag ändå Real Madrid överskattas av svenska folket som streckat ettan till runt 75% när man tar emot ligafyran Bilbao. Spelbolagen ger Real endast runt 60% chans till seger och med det sagt ligger spelvärdet här på gästerna. X2 spelas.

4. Alavés - Real Sociedad 1X

Alaves har inte jättemycket att spela för men jag har svårt att se laget redan checka ut motivationsmässigt med nio omgångar kvar att spela. Jag tycker också att Alaves underskattas något här när man får besök av Real Sociedad. Gästerna ska värderas högre och ska också vara favoriter trots bortaplan, men att Sociedad ska ha över 50% chans till seger köper jag inte. Ser fint värde på Alaves och 1X blir mitt val.

5. Girona - Real Betis 1

Girona var länge med i titelstriden i La Liga men efter en sämre vår får laget nu rikta in sig på att säkra en CL-plats till kommande säsong vilket kan bli tufft trots att laget har sju poäng ner till ligafemman. Här ska Girona iallafall gå in som tydliga favoriter med sin hemmafördel mot ligasjuan Real Betis och även om ettan är något överstreckad väljer jag att utgå från hemmasegern. Tar dock även med krysset på mitt större system.

6. Häcken - Mjällby 1

Premiär i Allsvenskan när Häcken som jag tycker blivit lite borträknade inför säsongen efter svaga resultat i cupen tar emot ett Mjällby som kanske är något överskattade efter fina insatser i cupen. I grunden ska det vara en rejäl klasskillnad mellan dessa lag och på ett snabbt konstgräs tror jag Mjällby kan få det svårt att hänga med. Favoritskapet är pressat men jag väljer att spara mina tecken och spikar hemmasegern.

7. Marseille - PSG 1X

Stormatch i Ligue 1 när ligasjuan Marseille tar emot ett PSG som i princip säkrat titeln även det fortfarande ska spelas om en hel del poäng. PSG ska också gå in som favoriter här trots bortaplan men denna match betyder mer för Marseille och jag tror hemmalaget ska kunna störa med en tung hemmafördel. Väljer att utgå från 1X men på mitt större system tar jag med alla tecken.

8. Le Havre - Montpellier 1X2

Lurig match mellan två lag som spelar för ett nytt kontrakt just nu och det skiljer endast en poäng mellan lagen efter 26 omgångar. Montpellier ska dock värderas som det bättre laget men med Le Havres hemmafördel ska oddsen jämnas ut och jag tycker denna match känns helt oviss på förhand. Tycker också värderingarna sitter som de ska och utan att se något större spelvärde vill jag helgardera.

9. Strasbourg - Rennes 1

Strasbourg har endast fyra poäng ner till negativt kval och är i stort behov av poäng när de nu får besök av ligaåttan Rennes som spelar om en Europaplats till kommande säsong. Rennes ska också värderas högre här och ska vara favoriter trots bortaplan. Men återigen tycker jag vi har en överstreckad favorit när tvåan står runt 50% och jag tycker spelvärdet ligger på hemmalaget. Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

10. Augsburg - Köln X2

Vi tar oss till Bundesliga där jag tycker vi har kupongens bästa skrälldrag när ligasjuan Augsburg tar emot bottenlaget Köln. Inget snack om att Augsburg är det bättre laget här och med sin hemmafördel ska Augsburg vara favoriter. Men nu är ettan streckad till över 70% samtidigt som spelbolagen endast ger hemmalaget strax över 50% chans till seger. Med det sagt finns det inget värde i hemmasegern utan fint värde får vi istället på X2 som blir mitt spel.

11. Trelleborg - Oddevold X2

Premiär i Superettan när Trelleborg tar emot nykomlingarna Oddevold och är det något vi har lärt oss från de senaste säsongerna så är det att vi inte ska underskatta nykomlingarna från Ettan. Det är precis vad jag tycker svenska folket gör här när ettan blivit streckad till över 60% när Trelleborg inte ens ska ha 50% chans till seger. Återigen fint värde på X2 som blir mitt val.

12. Landskrona - Sandviken X2

Även här tycker jag att svenska folket underskattar nykomlingarna i form av Sandviken som ska ha goda möjligheter att göra en stabil säsong i Superettan. Sandviken ska också ha goda chanser att ta poäng i premiären här på bortaplan mot Landskrona då spelbolagen ger gästerna runt 55% chans till poäng. På kupongen kan vi dock spela X2 till under 40% vilket jag ser som ett fint drag som jag också kliver på.

13. Hammarby - Häcken 2

Semifinal i Svenska Cupen när Hammarby tar emot ett Häcken som spelade mot PSG i veckan och som möjligtvis får det tufft att ladda om inför denna match. Men jag håller ändå Häcken klart högre än detta Hammarby och trots bortaplan är det Häcken som ska vara favoriter. På en kupong med få spelvärda favoriter tycker jag också att tvåan till runt 35% är en vettig spik som jag kliver på.

Stora raden - 2304kr 

  1. Manchester City - Arsenal 1X
  2. Liverpool - Brighton 1
  3. Real Madrid - Athletic Bilbao X2
  4. Alavés - Real Sociedad 1X
  5. Girona - Real Betis 1X
  6. Häcken - Mjällby 1
  7. Marseille - PSG  1X2
  8. Le Havre - Montpellier 1X2
  9. Strasbourg - Rennes 1X
  10. Augsburg - Köln X2
  11. Trelleborg - Oddevold X2
  12. Landskrona - Sandviken X2
  13. Hammarby - Häcken 2

  I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
  Åldersgräns 18 år.
  Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se