Speltips Fritz vs Coria

Bild från Bildbyrån

Har Coria någon chans?

Det har bjudits på bra tennis de senaste dagarna under Franska Öppna mästerskapen men också en del tråkiga nyheter. Rafal Nadal förorade öppningsmatchen mot tysken Zverev i tre raka set och var det kanske det sista vi såg av honom i Frankrike? Nadal som hunnit fylla 37 år och har plågats av en hel del skador senaste åren har nog inget kvar att ge men vi ska aldrig räkna ut gruskungen. Nu vidare till den tredje dagens tennis och det är mötet mellan amerikanen Taylor Fritz och argentingare Federico Coria.

SpelTorsten om Fritz vs Coria

Taylor Fritz räknas som en av världens absolut bästa tennisspelare och var rankad så högt som nummer fem för lite över ett år sedan. Nu har han fallit lite och ligger precis utanför Top 10 på en 12:e plats. Han är mycket bra på alla delar av banan och har en ruskig serve att luta sig till. Svår att bryta och är duktig på att kontrollera sina serve games. Har samlat på sig en hel den turneringsvinster genom åren men nästan alla kommer på hårt underlag och han har faktiskt ingen turneringsvinst på grus som spelas i Franska Öppna.

Federico Coria är lillebror till den argentinska tennislegendaren Guillermo Coria som var rankad så högt som nummer 3 i världen i början av 2000-talet en nivå Federico inte kommer nå. Men trots sina begränsningar så gör han det stundtals bra på grus som är hans specialitet. Han har tagit sex stycken Challenger titlar och alla har varit på grus.

SPELTIPS

Visst ska Fritz vara favorit, han är den bättre tennisspelaren helt klart och det ska mycket till om Coria vinner denna match men ett set kan han ta. Mitt spel är alltså att Coria vinner minst ett set till oddset 1.80 på Betway.

ODDS SPELAT HOS BETWAY