Speltips Gurney vs van den Bergh

Bild från Bildbyrån

Vi går på formen här

Då har vi kommit till den sjätte deltävlingen av Europatouren som avgörs i Kiel, Tyskland. Vi har en svensk som kvalat in, någon som de flesta kanske kommer ihåg från 2020 års Home Tour, nämligen Daniel Larsson. Är osäker hur det ligger till men gör han det riktigt bra här så kan han ta den andra platsen i Sveriges Landslag tillsammans med Jeffrey De Graaf som avgörs i juni. Men i denna kvällsmatch har jag valt en vinnare som har mycket bättre form.

SpelTorsten om Gurney vs van den Bergh

Daryl Gurney har varit riktigt bra senaste halvåret och börjar visa gamla goda takter. 2017 var han så högt rankad som nummer fyra i världen men efter några tunga år är han nu i form och kommer klättra på rankingen närmaste tiden. I veckan var han riktigt bra och gick till kvartsfinal i tisdags. Hans tredje kvartsfinal på Pro Tour detta året. 

Dimitri van den Bergh har inte alls varit i någon form senaste året men gick ändå och vann UK Open, på något märkligt sätt och med att kasta rätt kombinationer vid rätt tid, annars såg det verkligen inte speciellt bra ut. Efter vinsten där har det bara blivit fyra vinster senaste 14 matcherna och det är allt för dåligt från världsnian.

SPELTIPS

Två jämna kastare där jag alltså tar sida och spelar på Nordirländaren Daryl Gurney som varit mycket bättre sista tiden. van den Bergh har kapacitet och en riktigt hög högsta nivå men denna fredagskväll i Kiel är det Gurney som står som vinnare. 4/10U investeras och lägger spelet hos x3000.

ODDS SPELAT HOS x3000