Speltips Heta vs Searle

Bild från Bildbyrån

Spännande match att vänta mellan dessa kastare

Ryan Searle vann igår efter en riktig rysare mot Darryl Gurney och kastade helt otroligt bra dart i början av matchen men Gurney höll sig kvar och bröt tillbaka direkt de gånger Searle brutit. Matchen gick till ett avgörande leg där Gurney hade pilarna och därmed en stor fördel att vinna. Men efter att Gurney öppnat svagt kastade Searle en 180 direkt och tog över kontrollen i matchen och vann till slut 6-5.

SpelTorsten om Heta vs Searle

Damon Heta Är oddsfavorit i detta möte och jag tror det satt oddset efter världsrankingen där Heta är rankad som nummer 10 och Searle nummer 19. Det är två kastare i riktigt bra form och där Heta hade en betydligt enklare första match när han vann enkelt mot Callen  Rydz med 6-1. 

Ryan Searle startade året fantastiskt och gick till final i tre raka Pro Tour event där han vann ett av dem. Han är en av de mest omtyckta spelare på touren och ruskigt stabil. Senaste veckorna har varit lite upp och ner men senast mot Gurney visade han mental styrka och klass något han absolut kommer ta med sig till denna match. 

SPELTIPS

Jag går alltså på underdogen Ryan Searle i denna match till nära två gånger pengarna. Oddset ska vara helt jämt. I de fyra tidigare mötena kastarna emellan har även där oddset varit jämt med Heta som liten oddsfavorit. Searle har vunnit tre av dem och den senaste i februari var när Searle senare vann turneringen.

Searle har det lilla psykologiska övertaget i denna matchen och var riktigt bra igår mot Gurney och känns som han har den bättre formen vilket får mig att kliva på engelsmannen Searle till 1.98 gånger pengarna på LeoVegas.

Missa nu ingen dart i helgen och se till att följa mig på Sociala Medier @SpelTorsten på Twitter.

ODDS SPELAT HOS LEOVEGAS

ANDELAR MED SPELTORSTEN

EUROPATIPSET SÖNDAG
SpelTorsten

SpelTorsten