Speltips Michael van Gerwen - Gerwin Price

Bild från Bildbyrån

Gyllene läge att säkra semifinalplatsen

Det börjar dra ihop sig i årets Premier League både inom fotbollen och darten. Med två omgångar kvar är det riktigt spännande vilka som åker med Littler och Humphries till semifinalerna. Ingenting är klart och Micheal van Gerwen kastar mot Gerwyn Price om viktiga poäng.

SpelTorsten om Michael van Gerwen - Gerwin Price

Michael van Gerwen har vunnit tre kvällar, det gjorde han på rad tidigare under året men har sedan dess inte alls fått till det. I veckans Players Championships gjorde han det inte bra men på torsdag en gyllene chans att mer eller mindre säkra semifinalplatsen. 

Gerwin Price såg ut att vara tillbaka i form men blev sedan skadad. Har stått över några tävlingar nu, bland annat förra veckans Premier League och chansen att ta sig vidare tog därmed slut. Han har inget att spela för här och frågan är om han ens dyker upp. 

SPELTIPS

Med tanke på omständigheterna runt Gerwyn Price skada är det möjligt att han lämnar återbud och det blir void på detta spelet. Ställer han upp är det verkligen fördel Michael van Gerwen som har allt att spela för egentligen. Price har stått över ett gäng turneringar senaste veckorna och med tanke på kommande schema med World Cup och Matchplay är chansen stor att han inte tar ut sig här.

Jag lägger 6/10U på detta spel till mycket spelbara 1.80 hos x3000. Ett annat bra spel är att Michael van Gerwen vinner kvällen till 4.50 som vi kommer sitta bra på om Gerwyn Price lämnar återbud.

Nu jobbar vi in spelet på min Twitter/X (@SpelTorsten)


ODDS SPELAT HOS x3000