Speltips: MoDo - Västerviks IK 29/9 "Effektivare MoDo Hockey ska ta…
Speltips MoDo - Västerviks IK

Bild från Bildbyrån

Effektivare MoDo Hockey ska ta revansch

MoDo Hockey åkte på en lektion av Västerviks IK i premiären av Hockeyallsvenskan. På bortais blev det förlust med fem insläppta mål och två gjorda. Nu stundar ett backtoback möte i Örnsköldsvik och jag tror MoDo tar revansch.

MoDo dominerade stora delar av matchen i fredags. Trots det fick de se sig besegrade med klara siffror ([5]-2 förvisso i öppet nät).
MoDo pressade oerhört i tredje perioden och mycket väl kunde Västerviks 3-2 ledning blivit kvittering och kanske till och med bortavinst.

Om man tittar på statistiken för till exempel skotten så fick Västervikkeeper Lundberg 31 skott emot sig och räddade 29 stycken (6,45% effektivitet för MoDo). Det är inte godkänt av MoDo!
Västervik ställde verkligen upp på hemmakeepern. Inget ska tas ifrån hemmalaget men sett till sannolikheten tror jag inte att smålänningarna åker hem med 93,5% i räddningar onsdag kväll.

  • MoDo Hockey

Till denna säsong har MoDo fått en rad nyförvärv. Riley Woods är en spännande forward som gjorde 31 poäng på 42 matcher (i tre olika representationer). Center i förstalinan är Sam Vigneault och rw i är unga Theo Jacobsson endast 18 år. Denna lina har goda förutsättningar att producera för MoDo, den har både spets, rutin och potential.

Motståndare Västervik kan skrälla och göra en bra säsong. Laget är stabilt men kommer säkerligen få fokusera på en kontringsinriktad ishockey. Man spelar efter sina förutsättningar och kan som sagt plocka sina skalper - främst i hemmaborgen.

  • Min Spelidé - Rek

Jag är övertygad om att MoDo kan bättre. Premiärnerver och ett lag som inte riktigt kuggade i, kanske på grund av bortais eller kanske på grund av iver att prestera. MoDo har ett lagbygge som ska kunna vara med på övre halvan av tabellen i Hockeyallsvenskan och jag tycker att på hemmais ska laget bli några snäpp vassare.

Mitt Spel

  • MoDo ö3 lagmål till oddset 1,85. Unibet. 6/10u.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
22 okt.
19:00
Almtuna - HV71
HockeyAllsvenskan
Spel: HV71 -1.5
 
22 okt.
19:00
Modo - Vita Hästen
HockeyAllsvenskan
Spel: Sam Vigneault att göra minst en poäng
 
22 okt.
19:00
Tingsryd - Västervik
HockeyAllsvenskan
Spel: Myles Powell att göra minst en poäng
 
23 okt.
16:00
Leeds - Wolves
Premier League
Spel: Wolves DNB
 
23 okt.
16:00
Southampton - Burnley
Premier League
Spel: 1X & under 3,5 mål
 
23 okt.
19:00
Washington Capitals - Calgary Flames
NHL
Spel: Washington Capitals vinst
 
24 okt.
15:00
Elfsborg - Sirius
Allsvenskan
Spel: Elfsborg -1 asian hcp
 
24 okt.
15:00
Brentford - Leicester
Premier League
Spel: Båda lagen gör mål
 
24 okt.
17:30
Manchester United - Liverpool
Premier League
Spel: Liverpool DNB
 
12 dec.
18:00
Norska mästare 2021
Eliteserien
Spel: Molde vinner norska Eliteserien 2021
 

Fler spelnyheter & kampanjer

BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

Premier League 21 oktober 2021

Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

Champions League 19 oktober 2021

ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

Premier League 15 oktober 2021

Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

Idol 11 oktober 2021

Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer