Speltips Moutet vs Shevchenko

Bild från Bildbyrån

Då är vi inne på andra rundan av Franska Öppna

Franska Öppna är för mig en av årets absolut bästa och mest sevärda turneringar. Det är något speciellt med grus och här gäller det att vara snabb för det blir en del dueller. Det tror jag även det blir i mötet Moutet - Shevchenko där jag hittat en spelbar lina.

SpelTorsten om Moutet vs Shevchenko

Corentin Moutet hade lekstuga med Jarry i första rundan ett spel där vi hade Jarry som vinnare men att båda skulle ta ett set. Så blev det alltså inte och Moutet kunde vinna 3-1 ganska så enkelt. Han är favorit hör av spelbolagen men så lätt tror jag inte han får det och får verkligen vara på tårna mot den talangfulla ryssens.

Alexander Shevchenko har kapacitet på grus och tagit två challenger titlar på underlaget, Madrid förra året och Bratislava 2022. Jag räknar absolut inte ut Shevchenko här och blir inte alls förvånad om han vinner. Han har har tex slagit den talangfulla ungraren Marozsan två gånger på underlaget senaste månaden så jag håller inte riktigt med om att Moutet ska vara så stor favorit.

SPELTIPS

Med tanke på att det är för mig en så öppen match är jag inte förvånad om den går alla fem set. Därför känns överspelet naturligt och jag kliver på över 36.5 games till 1.86 hos Expekt. Jag ser framför mig att vi får se minst fyra set och inte omöjligt ett Tie break och då ska spelet sitta med god marginal.

Båda är helt enkelt kapabel att slå varandra och en liten fräckis är att spela Shevchenko som vinnare och båda tar ett set till 3.60 gånger pengarna.

ODDS SPELAT HOS EXPEKT