Speltips Price vs van Veen

Bild från Bildbyrån

Price tur att vinna

Med stora stjärnor frånvarandes i form av världsmästaren Luke Humphries, PL vinnaren Luke Littler och andra stora namn som Michael Smith, Rob Cross och Nathan Aspinall borta så är det läge för Gerwyn Price att avsluta sin torka från en titel. Han har sett riktigt bra ut senaste tiden men har bara inte lyckats knyta ihop säcken, något som var hans signum tidigare.

SpelTorsten om Price vs van Veen

Gerwyn Price har senaste åren varit en av världens bästa kastare och vann VM för inte längesedan (2021) och är en av de mest intressanta att se i dart. Inte den typiska pubdrickande kastaren utan kommer från en Rugbykarriär. Har en otrolig högsta nivå och sitter det är han otroligt kul att se. Under lördagen pulvriserade han Mickey Mansell och vann 6-0 utan några som helst problem och kastade som vi är vana att se.

Gian van Veen är en av de mest lovande på touren och var så sent som i november i ungdoms-VM final där han tog emot supertalangen, VM-finalisten och nyligen PL mästaren Luke Littler. I den matchen var van Veen faktiskt favorit på oddset att vinna men fick se sig slagen av den unga supertalangen. Rankad 33:a i världen och kommer om inte allt för länge att slå sig in i Top20. Men det är en del kvar till högsta nivån för den unga nederländaren men framtiden ser ljus ut.

SPELTIPS

Jag kliver på Price -1.5 legs i detta möte då jag gillade det jag såg av honom igår samtidigt som jag inte var helt nöjd med van Veens match och kommer Price upp i någorlunda nivå som under lördagen mot Mansell kommer van Veen inte kunna ställa till med mycket.

Price vinner 6-3 och säkrar sin kvartsfinalplats är mitt tips och då täcker vi -1.5 legs fint som vi hittar på Betway till fina 1.85

ODDS SPELAT HOS BETWAY