Speltips Ritchie Edhouse vs Gian van Veen

Bild från Bildbyrån

Den evigt unga Edhouse.....

Edhouse har kastat riktigt bra dart senaste månaderna och tagit sitt kastande till en ny nivå. De flesta kanske kommer ihåg honom från Icons Modus som vi körde dagligen när Pandemin bröt ut 2020. Vi gjorde en del pengar på honom där och gjort en del på honom i år då spelbolagen undervärderat honom. Nu tycker jag dock att de övervärderar honom och byter sida.

SpelTorsten om Ritchie Edhouse vs Gian van Veen

Ritchie Edhouse kastar sitt livs dart nu kan man lugnt säga och är en frisk fläkt bland all Littler hype. 40 år har han hunnit blivit och även om vi visste han hade det i sig så är det ett bevis på att man aldrig ska ge upp sin dröm. Nu har han blivit komfortabel på scenen och börjar vinna stora matcher. Kvartsfinal förra veckan i Tyskland och vid vinst här upprepar han bedriften. Men på andra sidan väntar en ung nederländare som även han kastar bra dart om dagen.

Gian van Veen har på allvar gjort sig ett namn och den 21-år unga nederländaren som för bara några månader sedan var oddsfavorit mot Luke Littler i JVM finalen är att räkna med i framtiden. Redan rankad 38 i världen efter ett knappt år på touren och slår redan de bästa i världen en bra dag. Otroligt hög högsta nivå och visade mental stryka i förra matchen mot Ryan Searle.

SPELTIPS

Jag väljer att i denna matchen gå emot Edhouse som vi synat så många gånger. Här tycker jag att bolagen övervärderar honom och trots bra form väljer jag att kliva på Van Veen när oddsen är så jämna. Spelat två gånger mot varandra förra året där Van Veen vann båda komfortabelt. Van Veen vinner till 1.90 på Bet365 blir mitt spel i matchen.

ODDS SPELAT HOS BET365