Speltips Rublev vs Daniel

Bild från Bildbyrån

Vi testar en till högoddsare

Hittade ett riktigt fint odds hos Betway. Det är högt odds av en anledning men jag tycker det är spelbart. Nu när vi är inne i årets andra Grand Slam, nämligen franska öppna så finns det mycket fint att välja mellan. Eftersom första rundorna alltid är svåra och tuffa så har jag lärt mig genom åren att våga gå på skrällar.

SpelTorsten om Rublev vs Daniel

Andrey Rublev har tillhört tennisens Top10 lista några år nu och är en som oftast går djupt i turneringar oavsett underlag. Vann för några veckor sedan Madrid Open då han slog amerikanen Taylor Fritz i finalen och spikade sin största triumf på grus, ett underlag som normalt in tillhöra hans favorit men något han absolut är kapabel att leverera på vilket vi sett så långt i år. Ska naturligtvis vara favorit mot japanen Taro Daniel men vi ska inte räkna ut honom helt. 

Taro Daniel är född i New York men uppväxt i Japan och Spanien av amerikansk pappa och japansk mamma, rankad 81:a i världen men var ett tag rankas som bästa japan. Har en bra serve och forehand och kan absolut ställa till det för de bästa på detta underlag (grus). Hans enda ATP titel kom på underlaget 2019 och har utöver det vunnit åtta challenger titlar. 

SPELTIPS

Visst ska Rublev vara favorit inför denna match men jag tycker han är allt för stor favorit och att vi får nästan tre gånger pengarna på att Daniel tar ett set är mycket spelbart alltså. Visserligen vann Rublev komfortabelt när de möttes för två år sedan i Belgrad i raka set men de har möts två gånger utöver det där Daniel faktiskt vann båda 2-1. Nu har det visserligen gått bättre för Rublev sen de förlusterna men tycker fortfarande oddset är allt för högt och synar med 3/10U på Betway (de andra bolagen ligger runt 2.40 för samma spel).

ODDS SPELAT HOS BETWAY