Speltips Spanien - Frankrike

Bild från Bildbyrån

Dags för semifinal i Fotbolls-EM

Det är i den första semifinalen jag har plockat ett spel och det är när Spanien drabbar samman med Frankrike jag hittat vad jag tror blir en vinnare. Ett märkligt mästerskap så långt med många tråkiga matcher men är det någon match som kommer bjuda upp till fotbollsgodis så är det nog denna.

SpelTorsten om Spanien - Frankrike

Spanien är det lag som imponerat mest så långt och feamför allt 16-åringen (fyller 17 på lördag) och Barcelona spelaren Lamine Yamal. Bäst på planen i vinsten mot Tyskland och har varit en av EM:s bästa spelare så långt. Det är inte det Spanien vi är vana vid att se som passar runt bollen vid mittlinjen utan det är ett rakt och snabbt Spanien vi fått se i mästerskapet och undra om de inte går hela vägen.

Frankrike är väl det lag tillsammans med England som imponerat minst. Inte ett spelmål framåt på fem matcher  och gick vidare mot Belgien via ett självmål och mot Portugal var man stundtals utspelade men lyckades ta med sig 0-0 till straffar där de drog längsta strået. Trots det är man i en semifinal och Frankrike har mycket mer att ge än vad vi fått se och mot Spanien måste de plocka fram det annars kommer de förlora.

SPELTIPS SPANIEN - FRANKRIKE

Jag har tagit sida här och valt att syna Spanien. Mitt spel blir att Spanien vinner med den lilla säkringen att vi får pengarna tillbaka vid oavgjort.

Det är ungefär lika odds att spela Spanien gå vidare men tror de avgör innan fulltid. Skulle det gå till förlängning får vi pengarna tillbaka och tycker det är ett bättre och säkrare spel än att spela att de gå vidare. Tar gärna pengarna tillbaka än att sitta där framför ett straffdrama.

8/10 units går jag in på och måste bara syns Spanien som har imponerat denna turnering och som jag tror tar hem pokalen.

ODDS SPELAT HOS SNABBARE

Läs mer om semifinalerna

SPANIEN FRANKRIKE ANALYS OCH ODDS INFÖR BETTING EM

Inför Spanien - Frankrike EM 2024

Fotbolls EM 2024 9 juli 2024

Vi står inför en episk semifinal i fotbolls-EM 2024 där två stora fotbollsgiganter, Spanien och Frankrike, drabbar samman. Spanien har imponerat stort i varje match, medan ... Läs mer

nederländerna england em 2024

Inför Nederländerna - England EM 2024

Fotbolls EM 2024 10 juli 2024

Den andra semifinalen i sommarens Fotbolls-EM spelas i Dortmund under onsdagskvällen och det är Nederländerna mot England. Nederländerna vände och vann mot Turkiet när de säkrade ... Läs mer