Speltips Stryktipset » Lördag 1/6

Stryktipset idag 1/6 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 1 juni hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Stockholm Internazionale

💥 Kupongens skräll

 • Trelleborg

1. Dortmund - Real Madrid 2

CL-final och David mot Goliat när Dortmund ställs mot Real Madrid på Wembley. Inget snack om att Real Madrid ska gå in som stora favoriter här på förhand och även om en final alltid är en final så tror jag starkt på Real här. Kan tvåan hålla sig under 60% tycker jag också att Real Madrid är en vettig spik som jag kliver på.

2. Halmstad - GAIS 2

Efter en fin inledning på säsongen har Halmstad nu fallit tillbaka med fyra förluster på lagets fem senaste. Nu får man besök av topplaget och formstarka GAIS som har fyra vinster på sina fem senaste. Trots bortaplan ska GAIS gå in som favoriter och tvåan till runt 40% tycker jag är en helt okej spik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

3. Sirius - IFK Norrköping 1

Två lag som går tungt där Sirius endast har en seger på sina fem senaste och Norrköping har endast en poäng på sina fem senaste. Tre tunga poäng på spel mellan två lag som vill dra sig ur bottenstriden och Sirius som jag värderar högre ska gå in som favoriter här på hemmaplan. Ettan till runt 50% tycker jag är en okej spik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

4. Landskrona - Trelleborg X2

Skånederby och toppmatch i Superettan när serieledarna Landskrona tar emot ligafemman Trelleborg där sex poäng skiljer lagen åt efter tio omgångar. Båda lagen har en fin form i ryggen och Landskrona ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Tycker dock favoritskapet på hemmalaget blivit lite väl pressat och jag tycker spelvärdet ligger på X2 som blir mitt val här.

5. Friska Viljor - Stockholm Internazionale 2

Efter en usel start på säsongen har Friska Viljor ryckt upp sig men här tror jag man får det väldigt jobbigt trots sin hemmafördel när ligafyran Stockholm Internazionale kommer på besök. Gästerna ska gå in som väldigt stora favoriter trots bortaplan och kan tvåan hålla sig under 65% ser jag också Stockholm som kupongens bästa spik

6. Ariana - Olympic X2

Ariana är inne i en riktig formsvacka med tre raka förluster men ska här ha goda chanser till att studsa tillbaka hemma mot bottenlaget Olympic. Men jag tycker dock att favoritskapet på hemmalaget blivit lite väl pressat och till runt 60% ser jag inget större värde i att betala för hemmasegern. Tycker spelvärdet istället ligger på gästerna och X2 blir mitt val.

7. Lund - Jönköpings Södra 1X

Ligatvåan Lund har en fin form i ryggen och ska gå in som stora favoriter här på hemmaplan mot nästjumbon J Södra som går ruskigt svagt. Även om favoritskapet är pressat väljer jag att ge mitt förtroende till hemmalaget här. Vill dock ta med krysset och på 1X bör vi sitta trygga i denna match.

8. Oskarshamn - Eskilsminne X2

Lurig match mellan två lag som står på samma poäng efter tio omgångar där jag i grunden dock tycker att Eskilsminne ska värderas något högre. Oskarshamns hemmafördel ska jämna ut oddsen som står sig jämna på förhand. På kupongen har dock Oskarshamn blivit streckade till ganska tydliga favoriter vilket gör att jag tycker spelvärdet ligger på X2 som blir mitt val.

9. Rosengård - Norrby X2

Ligafemman mot ligaåttan i Ettan Södra där två poäng skiljer lagen åt efter tio omgångar. Tycker också att lagen ska värderas som jämna och även om Rosengård ska vara favoriter med sin hemmafördel så kan jag se en jämn match framför mig här. Tycker Rosengård blivit lite för stora favoriter på kupongen och jag ser ett spelvärde i X2 som blir mitt val.

10. Ängelholms FF - Onsala X2

Ligafyran Ängelholm ska gå in som stora favoriter här på hemmaplan mot ligajumbon Onsala som endast vunnit en av sina tio inledande matcher. Men jag tycker återigen vi har en överstreckad hemmafavorit när ettan nu står runt 70% vilket är alldeles för högt. Ser spelvärde på gästerna och även här blir mitt val X2.

11. Ham Kam - Brann 2

Vi tar oss till Norge där ligaelvan Ham Kam tar emot ligatvåan Brann och precis som tabellen indikerar ska det vara en rejäl klasskillnad mellan dessa två lag. Trots bortaplan ska Brann också gå in som stora favoriter och om tvåan kan hålla sig runt 50% tycker jag det är en okej spik som jag väljer att utgå från. Vill dock även ta med krysset på mitt större system.

12. Kongsvinger - Bryne 1X2

Toppmatch i den norska andraligan när serieledarna Kongsvinger tar emot ligatrean Bryne där tre poäng skiljer lagen åt efter tio spelade matcher. Lagen ska värderas som ganska jämna och Kongsvinger ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Tycker dock att både odds och streck sitter som de ska här och utan att se något större spelvärde vill jag kliva in med en helgardering.

13. Akureyrar - Akranes 1

Vi avslutar på Island där ligaelvan Akureyrar tar emot ligaåttan Akranes där fem poäng skiljer lagen åt efter åtta omgångar. Lagen ska värderas som ganska jämna och trots en kall start på säsongen ska Akureyrar gå in som favoriter här på hemmaplan. Tycker också ettan till runt 45% är en helt okej spik som jag tror få kommer våga spika. Väljer därför att just spika hemmasegern här.

Stora raden - 2304kr

 1. Dortmund - Real Madrid 2
 2. Halmstad - GAIS X2
 3. Sirius - IFK Norrköping 1X
 4. Landskrona - Trelleborg X2
 5. Friska Viljor - Stockholm Internazionale 2
 6. Ariana - Olympic X2
 7. Lund - Jönköpings Södra 1X
 8. Oskarshamn - Eskilsminne X2
 9. Rosengård - Norrby 1X2
 10. Ängelholms FF - Onsala X2
 11. Ham Kam - Brann X2
 12. Kongsvinger - Bryne 1X2
 13. Akureyrar - Akranes 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se