Stryktipset idag 10/2 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 10 februari hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Liverpool

💥 Kupongens skräll

 • Sheffield Utd

1. Nottingham - Newcastle 2

Nottingham spelade 120 minuters fotboll redan i onsdags när man slog ut Bristol City efter straffar i FA-cupen. Inte övertygad om att laget nu ska orka ladda om mot ett utvilat Newcastle som jag tror kommer lyfta sig under våren. Newcastle ska gå in som ganska tydliga favoriter här trots bortaplan och jag väljer att utgå från den raka tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

2. Liverpool - Burnley 1

Liverpool föll i toppmatchen borta mot Arsenal senast men befäster fortfarande förstaplatsen två poäng ovanför Arsenal och Man City. Bortsett från matchen senast har Liverpool sett riktigt fina ut på sistone och ska här gå in som kupongens största favorit hemma mot nästjumbon Burnley. Även om favoritskapet är rejält pressat väljer jag att spara mina tecken och kliver på den raka hemmasegern.

3. Tottenham - Brighton 1

Två lag som har blandat och gett de senaste veckorna där ligafemman Tottenham har nio poäng ner till ligaåttan Brighton. Tycker också att Tottenham ska värderas som det bättre laget för dagen och med sin hemmafördel ska Tottenham vara hyfsat tydliga favoriter. Utgår från ettan men tar även med krysset på mitt större system.

4. Fulham - Bournemouth 1X

Lurig match mellan två lag som det endast skiljer en poäng mellan i tabellen där Bournemouth gått starkare de senaste veckorna men i grunden värderar jag Fulham som minst lika bra. Hemma i London är det också Fulham som ska vara favoriter även om jag tror vi kan få en jämn match. Väljer att utgå från 1X men på mitt större system tar jag med alla tecken.

5. Luton - Sheffield U X2

Luton har verkligen vaknat till liv på sistone med en riktigt fin form i ryggen. Men även om Luton ska värderas högre än i höstas så tycker jag inte man ska överskatta detta Luton vilket svenska folket gör här. Luton ska vara tydliga favoriter hemma mot ett svagt Sheffield Utd men att hemmalaget ska ha över 60% chans till seger tycker jag är i överkant. Fint värde på X2 som jag tycker är kupongens bästa skrälldrag.

6. Wolverhampton - Brentford X2

Wolves kommer från en fin 4-2 seger borta mot Chelsea och ska här på hemmaplan gå in som favoriter mot ett Brentford som går svagt. Men i grunden tycker jag inte det är någon större klasskillnad mellan dessa två lag och även om Wolves ska vara favoriter så tycker jag ettan är för hårt spelad till runt 55%. Tycker återigen att spelvärdet ligger på gästerna och underdogen. X2 spelas.

7. Blackburn - Stoke 1X

Vi tar oss ner i Championship och en match mellan två lag som går svagt i ligan där Blackburn har fem raka utan seger och Stoke kommer till spel med tre raka förluster. Skiljer endast en poäng mellan lagen i tabellen till hemmalagets fördel och då har Blackburn också en match mindre spelad. Blackburn ska också gå in som favoriter med sin hemmafördel och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som blir mitt val.

8. Cardiff - Preston 1X2

Även här en match mellan två lag som står sig jämna i Championship där Cardiff har två poäng upp till gästerna Preston i mitten av tabellen. Två lag som ska värderas som jämna och Cardiff ska med det sagt vara favoriter med sin hemmafördel. Tror dock på en tight match och då jag tycker att både odds och streck sitter som de ska vill jag kliva in med en helgardering.

9. Hull - Swansea X2

Hull har två raka vinster i ryggen och ska här gå in som ganska tydliga favoriter hemma mot ett Swansea som kommer till spel med tre raka förluster. Men tycker ändå att Hull blivit lite väl stora favoriter på kupongen där ettan står över 60% samtidigt som spelbolagen endast ger hemmalaget runt 55% chans till seger. Tycker med det sagt att spelvärdet ligger på Swansea och X2 blir mitt val.

10. Middlesbrough - Bristol City 1

Två lag som står sig jämna i mitten av tabellen där Middlesbrough har två poäng ner till gästerna Bristol City. Men tycker inte tabellen ger en helt rättvis bild gällande lagens styrkor då jag värderar Middlesbrough klart högre än gästerna Bristol. Med sin hemmafördel ska Middlesbrough också gå in som tydliga favoriter och jag väljer att kliva på den raka ettan.

11. Queens Park Rangers - Norwich X2

QPR har ryckt upp sig något med sju poäng på lagets tre senaste matcher men laget befinner sig fortfarande på nedflyttning när man nu får besök av liganian Norwich som har tre vinster på sina fyra senaste matcher. Även om oddsen står sig ganska jämna så tycker jag det ska vara fördel Norwich som är ett klart bättre lag. Vill dock ha med krysset och X2 ska nog räcka bra här.

12. Sunderland - Plymouth 1

Sunderland har blandat och gett på sistone men ska här vara stora favoriter hemma mot ett Plymouth som har ett intensivt spelschema i ryggen efter ett dubbelmöte mot Leeds i FA-cupen där man i veckan åkte ur. Sunderland är det klart bättre laget här och även om favoritskapet är ganska pressat väljer jag att spara mina tecken och spikar ettan.

13. Watford - Leicester 2

Watford får det inte riktigt att lossna med fem raka utan seger och i veckan blev det uttåg ur FA-cupen efter en 3-0 förlust i returmötet mot Southampton. Nu får de besök av serieledarna och formstarka Leicester som kommer från en 5-0 seger borta mot Stoke. Leicester ska också vara tydliga favoriter här trots bortaplan och jag väljer också att tro på gästerna. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Nottingham - Newcastle X2
 2. Liverpool - Burnley 1
 3. Tottenham - Brighton 1X
 4. Fulham - Bournemouth 1X2
 5. Luton - Sheffield U X2
 6. Wolverhampton - Brentford X2
 7. Blackburn - Stoke 1X
 8. Cardiff - Preston 1X2
 9. Hull - Swansea X2
 10. Middlesbrough - Bristol City 1
 11. Queens Park Rangers - Norwich X2
 12. Sunderland - Plymouth 1
 13. Watford - Leicester X2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se