Speltips Stryktipset » Lördag 15/6

Stryktipset idag 15/6 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 15 juni hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Colombia

💥 Kupongens skräll

 • Albanien

1. Spanien - Kroatien 1X2

Spanien ska som alltid nämnas som en av favoriterna i detta mästerskap och så är fallet även inför sommarens EM-slutspel. Här väntar dock en tuff premiär mot ett rutinerat Kroatien som absolut ska kunna störa detta Spanien. Tycker dock både odds och streck sitter som de ska här och utan något större spelvärde vill jag helgardera.

2. Italien - Albanien X2

Fortfarande lite svårt att greppa att Italien är regerande mästare i EM då nationen haft det väldigt jobbigt sedan det senaste guldet med bland annat ett missat VM. Här ska laget dock gå in som stora favoriter i premiären mot ett Albanien som förväntas bli en slagpåse i grupp B. Tycker dock favoritskapet blivit lite väl pressat här och då vi spikat kupongens största favorit i Tyskland behövs skrälldrag. Även om det är ett långskott så tycker jag spelvärdet ligger på Albanien och X2 blir mitt val.

3. Hammarby TFF - Vasalund X2

Stockholmsderby och lite av en toppmatch i Ettan Norra när ligafyran HTFF tar emot ligasexan Vasalund. Tycker lagen ska värderas som ganska jämna denna säsong och även om HTFF ska vara favoriter med sin hemmafördel ser jag en jämn match framför mig. Tycker HTFF blivit lite för stora favoriter på kupongen och jag ser spelvärde på X2 som blir mitt val.

4. Karlberg - Stocksund 1 2

Ett till Stockholmsderby från Ettan Norra när ligatian Karlberg tar emot ligatolvan Stocksund där endast en poäng skiljer lagen åt efter tolv omgångar. Tycker också att lagen ska värderas som jämna och vi kan nog förvänta oss en jämn match. Två målglada lag som båda kommer gå för tre poäng här och med ett något överkryssat kryss väljer jag att utgå från 1 2. Tar dock med alla tecken på mitt större system.

5. Lund - Torslanda 1

Toppen mot botten i Ettan Södra när ligatvåan Lund tar emot ett Torslanda som placerar sig på nedflyttning och precis som tabellen indikerar ska Lund värderas klart högre här. Med sin hemmafördel ska Lund också gå in som väldigt stora favoriter och till runt 65% tycker jag att Lund är en vettig spik som jag kliver på.

6. Norrby - Oskarshamn 1X

Även om det bara skiljer tre placeringar och två poäng mellan dessa två lag efter tolv omgångar så ska Norrby i grunden värderas som det bättre laget. Hemma i Borås ska Norrby också gå in som ganska tydliga favoriter mot ett Oskarshamn som endast har en poäng på sina fem senaste. Tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som blir mitt val.

7. Rosengård - Trollhättan 1X

Mittenmöte i Ettan Södra mellan två lag som det endast skiljer en poäng mellan efter tolv omgångar och jag tycker också det är två lag som ska värderas som jämna. Rosengård ska dock gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag lutar också åt hemmalaget här. Tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på 1X som blir mitt val.

8. Ängelholms FF - Tvååker X2

Ligatrean mot liganian i Ettan Södra men även om det skiljer sex placeringar mellan lagen så tycker jag inte det är någon större klasskillnad mellan dessa två lag. Ängelholm ska vara favoriter med sin hemmafördel men till över 55% tycker jag att ettan är överstreckad. Tycker istället spelvärdet ligger på gästerna och X2 blir mitt val.

9. Gauthiod - Stenungsund 2

Vi tar oss ner till Div.2 Norra Götaland där ligatolvan Gauthiod tar emot ligaåttan Stenungsund. Båda lagen har blandat och gett de senaste veckorna men i grunden ska Stenungsund värderas som det bättre laget och trots bortaplan ska gästerna gå in som favoriter. Tvåan till runt 40% tycker jag också är en helt okej spik som jag utgår från, tar dock även med krysset på mitt större system.

10. Qviding - Västra Frölunda 2

Skiljer förvisso endast en poäng mellan ligaåttan Qviding och ligafyran Västra Frölunda i Div.2 Västra Götaland men gästerna ska värderas som det bättre laget och trots bortaplan ska Västra Frölunda gå in som ganska tydliga favoriter. Tycker även här att tvåan är en bra spik som jag utgår från men även här tar jag med krysset på mitt större system.

11. Colombia - Bolivia 1

Träningslandskamp där Colombia som har fina resultat de senaste samlingarna tar emot ett Bolivia som i princip bara tar poäng på sin hemmaplan på hög höjd. Här ska Colombia gå in som väldigt stora favoriter och även om favoritskapet är pressat tycker jag att Colombia är kupongens bästa spik till runt 70%.

12. Bragantino - Juventude 1

Tabellen börjar sätta sig i brasilianska Serie A där Bragantino placerar sig sjua efter åtta omgångar när de nu tar emot ligatolvan Juventude. Skiljer förvisso endast två poäng mellan dessa lag men Bragantino ska värderas klart högre och med en tung hemmafördel ska Bragantino vara tydliga favoriter. Till under 60% ser jag ettan som en bra spik att utgå från, tar dock även med krysset på mitt större system.

13. Fluminense - Goianiense 1

Två lag som börjat säsongen knackigt där båda lagen endast vunnit en av sina åtta inledande matcher. Framförallt har Fluminense varit en besvikelse men jag är övertygad om att laget kommer börja klättra i tabellen och här ska man vara stora favoriter med sin hemmafördel. Ettan till runt 50% är en bra spik som jag kliver på.

Stora raden - 2304kr

 1. Spanien - Kroatien 1X2
 2. Italien - Albanien X2
 3. Hammarby TFF - Vasalund X2
 4. Karlberg - Stocksund 1X2
 5. Lund - Torslanda 1
 6. Norrby - Oskarshamn 1X
 7. Rosengård - Trollhättan 1X
 8. Ängelholms FF - Tvååker X2
 9. Gauthiod - Stenungsund X2
 10. Qviding - Västra Frölunda X2
 11. Colombia - Bolivia 1
 12. Bragantino - Juventude 1X
 13. Fluminense - Goianiense 1

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se