Stryktipset idag 3/2 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 3 februari hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Southampton

💥 Kupongens skräll

 • Luton

1. Sheffield U - Aston Villa 2

Ligajumbon Sheffield Utd går fortsatt svagt och det ska i princip till ett mirakel för att Sheffield Utd ska lösa ett nytt kontrakt denna säsong. Nu får de besök av ligafemman Aston Villa och det är inget snack om att gästerna ska vara tydliga favoriter här trots bortaplan. Tycker också tvåan är en vettig spik att inleda kupongen med om Aston Villa kan hålla sig runt 60%.

2. Brighton - Crystal Palace X2

Rivalmöte när Brighton tar emot Palace där hemmalaget kommer från en 4-0 förlust borta mot Luton samtidigt som Palace knep tre poäng hemma mot Sheffield Utd. Brighton är det bättre laget här och ska vara favoriter med sin hemmafördel. Men tycker ändå att hemmalaget blivit lite väl stora favoriter på kupongen och jag tycker att spelvärdet ligger på gästerna. X2 blir mitt val.

3. Burnley - Fulham 2

Två lag som går svagt men jag tycker ändå att tabellen ger en rättvis bild gällande lagen där nästjumbon har en bra bit upp till mittenlaget Fulham som ska värderas högre. Fulham ska också vara favoriter här trots bortaplan och nu när matchen är streckad som jämn på kupongen tycker jag mig se spelvärde på gästerna. Utgår från tvåan men tar även med krysset på mitt större system.

4. Newcastle - Luton X2

Sett till förväntningarna gör Newcastle en riktigt svag säsong men efter fyra raka förluster i ligan tog laget en efterlängtad seger senast borta mot Aston Villa. Men jag är inte lika övertygad som svenska folket att Newcastle nu är tillbaka på vinnarspåret och ska städa av Luton enkelt här. Luton kommer med fem raka utan förlust och är klart bättre än vad man var i början av säsongen. Tror absolut att Luton kan störa här och jag ser X2 som kupongens bästa skrälldrag.

5. Blackburn - Queens Park Rangers X2

Vi tar oss ner till Championship där tre tunga poäng står på spel mellan ett Blackburn som försöker hålla sig undan bottenstriden och ett QPR som försöker ta sig upp på säker mark. Blackburn ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men att laget ska ha 55% chans till tre poäng tycker jag är i överkant. Tycker återigen att spelvärdet ligger på gästerna och jag väljer även här att spela X2.

6. Huddersfield - Sheffield Wed 1X2

Ett till bottenmöte från championship där Huddersfield endast har fem poäng ner till gästerna och nästjumbon Sheffield Wed. Det är faktiskt Sheffield Wed som ska rankas något högre här även om Huddersfield går in som knappa favoriter med sin hemmafördel. Ser dock en jämn match framför mig och utan något större spelvärde vill jag kliva in med en helgardering.

7. Hull - Millwall X2

Två lag som båda endast vunnit en av sina fem senaste matcher och jag tycker det är två lag som ska värderas som ganska jämna för dagen även om Hull har nio poäng ner till gästerna Millwall. Hull ska också vara favoriter med sin hemmafördel men återigen tycker jag vi har en hemmafavorit som blivit för stora favoriter på kupongen. Vi jagar de större pengarna och här ligger värdet på skrälldraget X2 som blir mitt val.

8. Norwich - Coventry 1X

Tre tunga poäng på spel mellan två lag som spelar om playoffplatserna denna säsong där Norwich nu har tre poäng upp till gästerna Coventry som sitter på en av dessa platser. Två ganska jämna lag där Norwich ska gå in som favoriter med sin hemmafördel och jag lutar också åt hemmalaget här. Väljer att utgå från 1X men på mitt större system målar jag på med en helgardering.

9. Preston - Ipswich 2

Preston går svagt med endast en seger på sina fem senaste matcher och börjar nu tappa mark upp till playoffplatserna. Nu får de besök av ligatvåan Ipswich som går starkt och det är inget snack om att gästerna ska vara tydliga favoriter här. Kan tvåan också hålla sig runt 50% tycker jag att det är en vettig spik som jag utgår från. Tar dock även med krysset på mitt större system.

10. Rotherham - Southampton 2

Botten mot toppen när ligajumbon Rotherham tar emot ligatrean Southampton och trots bortaplan går Saints in som kupongens största favorit här. Jag tycker också att det stora favoritskapet är fullt motiverat. Har väldigt svårt att se hur Rotherham ska orka stå emot här och även om favoritskapet är pressat väljer jag att spara mina tecken och spikar tvåan här.

11. Stoke - Leicester 2

Stoke går svagt med endast en seger på sina fem senaste matcher vilken kom mot ligajumbon Rotherham och jag tror inte på en ny seger här på hemmaplan när serieledarna Leicester kommer på besök. Även här är favoritskapet ganska pressat och vi jämför streck mot odds men även här väljer jag att spara mina tecken och kliver på den raka, troliga tvåan.

12. Swansea - Plymouth 1

Två lag som står på samma poäng i mitten av tabellen men där jag ändå tycker att Swansea i grunden ska värderas som det bättre laget. Även om Plymouth kommer till matchen med en bättre form i ryggen så väljer jag att tro på hemmalaget här. Tycker att ettan till runt 50% är en helt okej spik som jag utgår från men på mitt större system tar jag även med krysset.

13. Watford - Cardiff 1X

Watford kommer till spel med fem raka utan förlust och jag tror laget ska ha goda chanser till att förlänga den sviten här på hemmaplan mot ett Cardiff som inte imponerat de senaste veckorna. Även om det förvisso endast skiljer fyra poäng mellan lagen så håller jag Watford högre och med sin hemmafördel bör Watford ha goda chanser till poäng. 1X spelas vilket bör räcka långt.

Stora raden - 2304kr

 1. Sheffield U - Aston Villa 2
 2. Brighton - Crystal Palace X2
 3. Burnley - Fulham X2
 4. Newcastle - Luton X2
 5. Blackburn - Queens Park Rangers X2
 6. Huddersfield - Sheffield Wed X2
 7. Hull - Millwall 1X2
 8. Norwich - Coventry 1X2
 9. Preston - Ipswich X2
 10. Rotherham - Southampton 2
 11. Stoke - Leicester 2
 12. Swansea - Plymouth 1X
 13. Watford - Cardiff 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se

Oddsen till kvällens Melodifestival deltävling 1 i Malmö 2024

Sangfageln i Melodifestivalen

UPPDATERAD* Melodifestivalen 2024: Odds till deltävling 1

Melodifestivalen 3 februari 2024

MUSIK. Det har blivit dags för Melodifestivalen 2024 att dra igång och detta gör vi i form av deltävling 1 som tar plats lördagen 3 februari i Malmö. Vi synar deltagarfältet och ... Läs mer