Stryktipset idag 30/3 » Tips, Analys & Förslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför Stryktipset idag lördag den 30 mars hos Svenska Spel.

🔩 Kupongens spik

 • Fulham

💥 Kupongens skräll

 • Mallorca

1. Brentford - Manchester United X2

Brentford har haft en tung vår och har nu endast en poäng på lagets fem senaste matcher och bottenstriden börjar krypa allt närmare. Nu får laget besök av ett Man Utd som blandar och ger och som spelar för en Europaplats. Gästerna ska gå in som favoriter trots bortaplan men jag litar inte fullt ut på detta United och vill iallafall få in krysset. X2 spelas vilket ändå bör räcka långt.

2. Aston Villa - Wolverhampton 1

Aston Villa sitter fortfarande på en CL-plats till kommande säsong men den kan bli svår att behålla med ett Spurs hack i häl samt att Aston Villa även har ett slutspel i Conference League att tänka på. Här ska laget iallafall gå in som tydliga favoriter med sin hemmafördel mot mittenlaget Wolves och kan ettan hålla sig under 60% tycker jag Aston villa är en vettig spik som jag utgår från, tar dock även med krysset på mitt större system.

3. Chelsea - Burnley 1

Chelsea har varit en besvikelse denna säsong men har lyft sig under våren och ska här på hemmaplan gå in som väldigt stora favoriter mot nästjumbon Burnley. Även om det är svårt att lita på detta Chelsea så talar det mesta för en hemmaseger här och jag tycker man kan spara sina tecken och kliva på den raka ettan som jag också utgår från. Men jag vill ändå kasta in krysset på mitt större system som skulle kunna bli en kupongrensare. 

4. Tottenham - Luton 1X

Svårt att bli klok på detta Spurs som ena veckan kör över Aston Villa på bortaplan för att sedan själva bli överkörda mot Fulham. Här ska Spurs iallafall gå in som stora favoriter mot bottenlaget Luton som är tillbaka i en formsvacka efter att ha haft några fina veckor. Spurs bör dominera denna match men jag vill kasta in krysset här som skulle kunna rensa bort många system och 1X som spelas bör räcka långt.

5. Nottingham - Crystal Palace 1X2

Lurig match när Nottingham som placerar sig på nedflyttning tar emot Palace som fortfarande är indragna i bottenstriden med endast åtta poäng ner till strecket. Palace ska kanske värderas något högre men det är Nottingham som ska vara favoriter här på hemmaplan. Jag tror dock vi kan förvänta oss en tight match och utan att se något större spelvärde vill jag kliva in med en helgardering.

6. Bournemouth - Everton 1X

Bournemouth kommer med sju poäng på sina tre senaste matcher och ska här gå in som favoriter med sin hemmafördel mot ett Everton som går tungt med fem raka utan seger. Men jag tycker det här är två lag som i grunden ska värderas som ganska jämna och jag kan se en tight match framför mig. Men jag väljer ändå att utgå från 1X som jag tror räcker men på mitt större system vill jag kliva in med en helgardering.

7. Sheffield U - Fulham 2

Sheffield Utd går fortsatt trögt med endast en poäng på lagets fyra senaste matcher och allt talar för att laget spelar i Championship kommande säsong. Nu får man besök av ett Fulham som gått starkt de senaste veckorna och som ska vara tydliga favoriter här trots bortaplan. Kan tvåan hålla sig under 55% tycker jag också att Fulham är en vettig spik som jag kliver på.

8. Lazio - Juventus 2

Efter fyra raka förluster tog Lazio en efterlängtad seger senast borta mot Frosinone men jag tycker inte detta Lazio är bra denna säsong trots lagets framgångar i Champions League. Nu får man besök av ett Juventus som också gått lite knackigt på sistone men det är Juventus som ska vara favoriter här trots bortaplan. Lutar också åt gästerna här och tycker tvåan till runt 40% är en helt okej spik som jag utgår från. Men jag tar även med krysset på mitt större system.

9. Fiorentina - Milan X2

Fin match när ligaåttan Fiorentina tar emot ligatvåan Milan där tabellen ger en rättvis bild gällande lagen och Milan ska gå in som favoriter här trots bortaplan. Även om en jämn match inte skulle förvåna mig så lutar jag åt gästerna och tar vi med krysset tror jag vi sitter bra på X2 som blir mitt val här.

10. Valencia - Mallorca X2

Ligaåttan Valencia tar emot 14:onde placerade Mallorca och här tycker jag vi har ett fint skrälldrag då Valencia blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Valencia ska gå in som favoriter med sin hemmafördel men jag kan absolut se Mallorca störa och jag köper inte att hemmalaget ska ha runt 55% chans till seger. Fint värde på gästerna och X2 blir mitt val.

11. Bayern München - Dortmund 1

Stormatch i Bundesliga när ligatvåan Bayern tar emot ligafyran Dortmund där tio poäng skiljer lagen åt. Även om Bayern gör en ganska svag säsong så ska man fortfarande värderas klart högre än Dortmund och med sin hemmafördel ska Bayern gå in som stora favoriter här. Kan ettan hålla sig runt 60% tycker jag också att Bayern är en spelvärd spik som jag kliver på.

12. Lyon - Reims X2

Två lag som står sig jämna i franska Ligue 1 där ligatian Lyon har fyra poäng upp till liganian och gästerna Reims. Lagen ska också värderas som ganska jämna för dagen och Lyon ska gå in som favoriter med sin hemmafördel. Tycker dock att Lyon blivit lite för stora favoriter på kupongen där ettan står runt 50% och jag tycker spelvärdet ligger på X2 som blir mitt val.

13. Metz - Monaco 2

Botten mot toppen får vi väl säga när nästjumbon Metz tar emot ligatrean Monaco och precis som tabellen indikerar ska det vara en rejäl klasskillnad mellan dessa två lag. Trots bortaplan ska Monaco också gå in som stora favoriter och kan tvåan hålla sig under 60% tycker jag att man kan spara sina tecken och spika tvåan som ska ligga nära till hands.

Stora raden - 2304kr

 1. Brentford - Manchester United X2
 2. Aston Villa - Wolverhampton 1X
 3. Chelsea - Burnley 1X
 4. Tottenham - Luton 1X
 5. Nottingham - Crystal Palace 1X2
 6. Bournemouth - Everton 1X2
 7. Sheffield U - Fulham 2
 8. Lazio - Juventus X2
 9. Fiorentina - Milan X2
 10. Valencia - Mallorca X2 
 11. Bayern München - Dortmund 1
 12. Lyon - Reims X2
 13. Metz - Monaco 2

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se