Speltips Uttagning Danmarks trupp: Jens Stryger Larsen

Bild från Bildbyrån

Här smäller vi till på ett riktigt saftigt odds

Då är vi inne på det tredje speltipset på spelare som blir uttagna till Kasper Hjulmands danska EM-trupp. Vi har varit igenom Brentfords unga men rutinerade talang Damsgaard och Galatasarays mittback Victor Nelsson. Det bästa har vi sparat till sist och det är ett riktigt bra odds på att Malmö FFs nyförvärv Jens Stryger Larsen tar plats i sommarens danska EM-trupp.

SpelTorsten om Jens Stryger Larsen

Jens Stryger Larsen är en av rutinerad ytterback som varit med i många år. Spelat matcher i både EM & VM och varit med på de flesta samlingar senaste åren. Efter en ich en halv säsong i turkiska Trabzonspor så flytta han till Sverige och skrev på för svenska mästarna Malmö FF. Det har startat strålande i sin nya klubb och har varit en av Malmös bästa spelare och visade sig vara en riktigt klassvärvning. Matchens lirare i toppmötet mot AIK där han assisterade ett annat nyförvärv i norrmannen Erik Botheim. 

SPELTIPS

Jag tycker 8.00 är riktigt bra odds på att Stryger Larsen blir uttagen till den danska truppen.

Kanske oddset är så pass högt för att han inte var uttagen till senaste samlingen, två obetydliga träningslandskamper i en kombination med många ytterbackar i rotation. För mig är det naturligt att han inte blev uttagen och hade nog mycket med flytten till Malmö att göra och lite matchträning under den perioden, dessutom vet Hjulmand exakt vad Stryger Larsen går för så bättre att kalla in några yngre förmågor och se vad de går för.

Stryger Larsen brinner för landslaget och hans rutin är viktig. Han kan spela på bägge kanter och är perfekt att ha med i ett mästerskap. Han har varit här förr och Hjulmand vet vad han får ut av Stryger Larsen. Allsvenskan är inte den bästa ligan det vet vi men att han varit en av de bästa inledningsvis och dessutom toppar offensiv passningsprocent i Allsvenskan minskar inte chanserna direkt.

Jag tycker detta är ett givet spel och tror att mycket av flytten till Malmö faktiskt har med att spela till sig en EM plats om något och skulle inte vara förvånad om han pratat med Hjulmand om det heller.

4/10U spelar jag denna högoddsare med då jag ändå tycker det är ett 50/50 spel.

ODDS SPELAT HOS UNIBET

  • Jens Stryger Larsen tas ut i Danmarks EM-trupp

    8.00