Speltips Uttagning Danmarks trupp: Mikkel Damsgaard

Bild från Bildbyrån

EM SPECIAL: Blir den unga talangen uttagen?

Det finns många häftiga specialspel på LeoVegas & x3000 där man bland annat kan spela på vilka spelare man tror blir uttagen till bland annat Danmarks lag. Jag har några intressanta spel jag kommer presentera närmaste dagarna och jag tar position redan nu. Trupperna ska senast vara inlämnade den 7:e juni vilket är precis efter de två landskamperna som går i början av juni. Danmark ska först spela mot vårat svenska landslag innan de sedan möter några andra nordiska grannar i Norge.

SpelTorsten om Mikkel Damsgaard

Mikkel Damsgaard är tillbaka i full form efter en knäskada och har senaste tiden fått starta och spela regelbundet i klubblaget Brentford. Han är en offensiv spelare som trivs bäst på vänsterkanten men kan spela överallt på den offensiva planhalvan. Han är den perfekta spelaren för Kasper Hjulmands sätt att spela, en dynamisk fotboll. Några mål har det inte blivit i Premier League än för den talangfulla 23-åringen men i landslaget har det blivit några. Förra EM var han given och stod för två mål och en assist på fem matcher och till förra VM kvalet smällde han till med två mål och fem assist. 

SPELTIPS

Jag smäller till med 7/10U på att Hjulmand tar ut Damsgaard till detta mästerskap. Trots knäskada under säsongen så var han uttagen till senaste landskamperna och är en perfekt spelare för det danska landslaget med tanke på hur de spelar och har varit med i de tidigare mästerskapen trots sin unga ålder. Med tanke på att han fått regelbunden speltid i klubblaget efter skadan och blev inkallad senaste så skulle jag bli mycket förvånad om han lämnas utanför truppen.

ODDS SPELAT HOS UNIBET

Följ oss under EM 2024