Speltips Uttagning Englands trupp: Ivan Toney

Bild från Bildbyrån

Vi fortsätter med att bryta ner Englands trupp

Då har vi varit igenom några danska spelare att bli uttagna och en chansning på Jadon Sancho. Vi fortsätter alltså med det engelska laget och jag har kollat lite på anfallspositionerna där kaptenen Harry Kane är given på topp men i ett mästerskap där England anses som favoriter behöver man alternativ och det är där Ivan Toney kommer in i bilden.

SpelTorsten om Ivan Toney

Ivan Toney stod för en riktigt bra säsong förra året där han gjorde 20 mål på 33 matcher och blev inkallad till landslaget. Det blev en kvalmatch sen kom avstängningen. Det visade sig att Toney brutit mot bettingreglerna och blev avstängd halva denna säsongen och var tillbaka i slutet på januari och gjorde mål direkt i comebacken och fyra mål på de fem första matcherna. Sen har det iofs blivit måltorka men han fick chans i Englands träningsmatch hemma mot Belgien och där gjorde han mål och var bäst på planen. Han tog chansen med andra ord och Southgate borde absolut ta med honom i truppen för att vara beredd att slänga in om de jagar underläge.

SPELTIPS

Toney var uttagen och given i landslaget innan avstanningen och fick chansen senast. Han tog den och gjorde mål något som borde stärkts hans chanser och England behöver alternativ på toppen bakom Harry Kane och borde absolut skicka med två alternativ. Då ser jag Watkins & Toney som givna alternativ. Det som talar emot är att 28 åringen bara gjort två landskamper, en i kvalet innan avstängning och nu i senaste landskampen. Det blir intressant att se vilka Southgate samlar inför träningslandskamperna mot Bosnien och Island i början av Juni.

Jag är beredd att syna att Toney kommer med i truppen till oddset 1.90 på Expekt och jag lägger medel insats, 5/10U hos Expekt.

ODDS SPELAT HOS UNIBET