Speltips van de Zandschulp vs McDonald

Bild från Bildbyrån

Då är den korta säsongen på gräs igång

Den är inte långt men den är intensiv, grässäsongen är här och vi laddar upp med några turneringar innan världens äldsta och mest prestigfyllda Grand Slam sätter igen, Wimbledon. Jag förväntar mig en jämn match mellan van de Zandschulp & McDonald och spelbolagen håller med mig då oddsen är relativt jämna med hemmaspelaren van de Zandschulp som knapp favorit.

SpelTorsten om van de Zandschulp vs McDonald

Botic van de Zandschulp har inte kunnat försvara sina fina poäng han drog på sig för två år sedan och har rasat rejält på världsrankingen, från en 35 plats 2022 är han nu rankad 99 . Denna säsongen har inte startat något vidare och vunnit 12 av 29 matcher. Gör här sin första match på gräset för säsongen och bör vara lite ringrostig.

Mackenzie McDonald har även han haft en usel säsong bakom sig och hade sju raka förluster i år tills han lyckades vinna över Alex Bolt i Surbiton Challgenger förra veckan i gräspremiären. Det fortsatte bra och han körde över japanen Mochizuki i första set med 6-2 innan det kollapsa för amerikanen och förlorade 1-2. Har haft en del framgångar på gräset tidigare och ska absolut kunna slå en van de Zandschulp som även han är i usel form.

SPELTIPS

Ingen av dem har någon form att luta sig på men jag väljer att syna amerikanen här då han är en bättre grässpelare och gjorde två matcher på underlaget förra veckan. Han är den bättre tennisspelaren och även om jag förväntar mig en jämn match så har McDonald det som krävs för att gå vinnande ur den här striden och 1.97 är ett fint odds som vi slår till direkt på. 5/10U investeras och i min bok så bör han vara 1.65 favorit.

ODDS SPELAT HOS PINNACLE