Speltips van Duijvenbode vs Edhouse

Bild från Bildbyrån

Fortsätter Edhouse leverera på Europatouren?

Edhouse har varit fenomenal senaste månaderna och vunnit många matcher på imponerande sätt. Fredagsmatchen mot Monk var inget undantag där han växlar upp ordentligt efter två slarviga leg och vinner till slut 6-4 och möter återigen nederländaren Dirk van Duijvenbode. De två möttes för en vecka sedan i Tyskland där Edhouse vann 6-1.

SpelTorsten om van Duijvenbode vs Edhouse

Dirk van Duijvenbode är fortfarande inte att lita på efter axelskadan trots att han haft några riktigt bra veckor här i vintras så stämmer det inte riktigt för den stora nederländaren. 180 kastandet på stora scenen har inte varit som det brukar och nederländaren får det inte att stämma helt i nuläget. Han ser inte ut att kasta med samma självförtroende som förr och blir spännande att se om han träffar formen som vi är vana vid att se honom snart.

Ritchie Edhouse fortsätter att briljera på Europatouren och har även kvalat in till denna. En av de absolut formstarkaste kastarna om dagen och någon som spelbolagen inte ger den respekt han förtjänar och det synar vi.

SPELTIPS

De möttes för en vecka sedan och där segrade Edhouse enkelt med 6-1 ändå väljer bolagen att sätta ut DvD som favorit. Det synar vi direkt och Edhouse till 2.00 är riktigt bra. DvD har en högre högsta nivå det är inget snack men när Edhouse spelar med det självförtroende han gör nu så kan vi inte sitta bredvid och titta på.

Ingenting har förändrats sedan förra veckan och Edhouse borde vara klar favorit här. Vändningen under fredagen var av stark karaktär och något han kommer ta med sig till denna match. 4/10U investerar jag i Edhouse som vinnare här.

ODDS SPELAT HOS BETWAY