Speltips Vinnare av Premier League Darts

Bild från Bildbyrån

Får vi se en skräll som vinnare detta år?

I skuggan av världsmästaren Luke Humphries och 17-åriga supertalangen Luke Littler så hittar vi världstvåan och 2023 års världsmästare Michael Smith som inför semifinalerna har högst odds att vinna slutspelet och den ärofyllda Premier League titeln, något jag tänker vi ska utnyttja.

SpelTorsten om Humphries vs van Gerwen

Michael Smith har en bit kvar till sin högsta nivå som han hade under perioden då han vann VM för 1 1/2 år sedan och har blandat några riktigt bra insatser med några milt sagt usla men att han har en hög högstanivå när det stämmer kan vi inte komma ifrån. Att han har så högt odds har nog med att göra med några sämre insatser under säsongen och att han i första semifinalen möter supertalangen Luke Littler där han naturligtvis är underdog men är det så klart som oddset säger? Absolut inte och jag väljer att syna den förra junior världsmästaren och världsmästaren här.

SPELTIPS

Att Luke Littler är favorit inför semifinalen mot Michael Smith kanske inte är så konstigt med tanke på att han vann serien och varit helt fenomenal i år men bryter vi ner deras möten i år så är det klar fördel Michael Smith faktiskt som faktiskt vunnit 5/7 inbördes sedan deras första möte i februari och senast i Premier Leagues sista omgång där Michael Smith hängde löst och behövde vinna mot Aspinall i kvarten visade karaktär och vann och fick sedan möta just Littler i semifinalen. Återigen visade han karaktär och trots underläge 4-1 där Littler är på sin favorit dubbel (D10) så lyckas Smith bryta med en vacker 156 checkout och vände sedan totalt och vann till slut 6-5.

Smith fick sedan möta Humphries i finalen som fan vinner 6-3 efter att ha tagit fem raka legs.

Smith vann alltså mot de två största favoriterna på imponerande sätt och naturligtvis något han tar med sig till detta slutspel och jag kan absolut inte räkna bort honom här och 6.5 gånger pengarna är smarrigt för världstvåan.

ODDS SPELAT HOS BETHARD