Speltips VM-Tipset » Fredag 25/11

VM-Tipset 25/11 » Tips, Analys & Spelförslag

Här kommer analys, tips och spelförslag inför VM-Tipset idag fredag den 25 november hos Svenska Spel. Nu med cirka 5 miljoner i jackpot!

🔩 Kupongens spik

 • Brasilien

💥 Kupongens skräll

 • Kanada

1. England - USA 1X

England övertygade i premiären där man körde över Iran men här väntar något tuffare motstånd i form av USA som gjorde en ganska pigg insats som slutade med en poäng mot Wales. England ska såklart gå in som väldigt stora favoriter men då ettan är rejält överstreckad vill jag iallafall få med krysset. 1X ska räcka långt.

2. Tunisien - Australien 1

Tycker Tunisien gjorde en stabil insats mot Danmark och jag tycker laget ska värderas som klart bättre än detta Australien som jag tycker ser väldigt bleka ut detta mästerskap. Tunisien behöver vinna här och till runt 45% tycker jag ettan är en vettig spik på en kupong med få spelvärda favoriter.

3. Polen - Saudiarabien 1X2

Polen gjorde en svag insats i premiären där det ändå blev en poäng mot Mexiko och här behöver laget en seger mot ett Saudiarabien som otroligt nog slog Argentina i premiären. Polen ska dock vara tydliga favoriter här men jag kan absolut se Saudi störa igen och när ettan är överstreckad vill jag måla på med alla tecken.

4. Frankrike - Danmark 1

Trots en mängd avbräck lyckades Frankrike precis som väntat städa av Australien. Nu väntar tuffare motstånd i form av Danmark som jag dock tycker såg bleka ut i sin premiär mot Tunisien. Även om Danmark ställt till det för Frankrike tidigare i år i Nations League så är det inget snack om att Frankrike ska vara tydliga favoriter här. Ettan till runt 55% ser jag som en fin spik som jag kliver på.

5. Argentina - Mexiko 1X

Fiasko för Argentina som förlorade sin premiär mot Saudiarabien trots en tidig 1-0 ledning. Nu krävs en seger mot ett Mexiko som jag tycker såg fina ut i matchen mot Polen där Mexiko var det klart bättre laget. Argentina ska gå in som stora favoriter här men jag vill iallafall få in krysset som skulle kunna rensa bort de flesta system. 1X ska räcka långt.

6. Japan - Costa Rica 1

Två lag som behöver vinna denna match för att på riktigt utmana om avancemang då de andra två lagen i gruppen är Tyskland och Spanien. Japan ska utan tvekan värderas som ett bättre lag och jag förväntar mig en matchbild som Japan dominerar. Jag kommer också att utgå från ettan här men tar också med krysset på mitt större system.

7. Belgien - Marocko X2

Här tycker jag vi har ett fint skrälldrag då Belgien blivit alldeles för stora favoriter på kupongen. Visst är det inget snack om att Belgien ska ses som betydligt bättre än Marocko och de ska vara tydliga favoriter här. Men att Belgien ska ha hela 80% chans till seger är en rejäl överdrift och med det sagt tycker jag spelvärdet ligger på Marocko och X2 blir valet.

8. Kroatien - Kanada X2

Även här tycker jag att svenska folket överskattar favoritskapet då Kroatien blivit alldeles för stora favoriter mot ett Kanada som är bättre än vad många tror. Kroatien ska vara favoriter här men de ska inte ha 80% chans till seger och återigen ser jag ett fint spelvärde på underdogen och X2 blir valet.

9. Spanien - Tyskland 1

Kupongens hetaste match mellan två lag som absolut skulle kunna ställas mot varandra i en VM-final. På pappret kan jag tycka att dessa lag ska ses som ganska jämna men jag tycker Spanien presterat klart bättre på plan de senaste året/åren och med det sagt ser jag också Spanien som ett bättre lag. Nu är matchen streckad jämn på kupongen och då ser jag värde i den raka ettan som jag spikar.

10. Kamerun - Serbien 2

Tycker skillnaden mellan de Europeiska lagen och de Afrikanska lagen är större än någonsin och med det sagt ser jag också Serbien som ett klart mycket bättre lag än detta Kamerun som jag värderar lågt. Kan absolut se en ganska jämn matchbild framför mig men Serbien har mer tyngd både fram och bak och ska ha goda chanser till tre poäng här. Tvåan spikas.

11. Sydkorea - Ghana 1X

En ganska lurig match mellan två lag som är lite svåra att veta var man har. Men jag håller ändå Sydkorea som det bättre laget här både på pappret men också som taktiskt, en faktor som inte ska underskattas. Tror Sydkorea kommer styra denna match och även om krysset ligger nära till hands så lutar jag åt Sydkorea. 1X blir valet och det ska räcka långt.

12. Brasilien - Schweiz 1

Enorm press som vanligt på detta Brasilien som på pappret har ett otroligt lag och med all rätt går laget in som favoriter till att vinna detta mästerskap. Här ska laget gå in som väldigt tydliga favoriter mot ett Schweiz som vanligtvis är svårslaget men som ändå inte ska ha mycket att säga till om här. Klasskillnaden bör visa sig och jag kliver på den raka ettan trots ett pressat favoritskap.

13. Portugal - Uruguay 1X

Vi avslutar kupongen med en match mellan två lag som jag tycker smyger under radaren detta mästerskap. Portugal ska dock värderas som ett klart bättre lag och ska gå in som tydliga favoriter här. Men Uruguay är vanligtvis svårslagna och jag kan absolut se detta ticka 0-0 länge. Jag nöjer mig med 1X som bör räcka långt.

Stora raden - 2304kr

 1. England - USA 1X
 2. Tunisien - Australien 1
 3. Polen - Saudiarabien 1X2
 4. Frankrike - Danmark 1
 5. Argentina - Mexiko 1X
 6. Japan - Costa Rica 1X2
 7. Belgien - Marocko X2
 8. Kroatien - Kanada X2
 9. Spanien - Tyskland 1X
 10. Kamerun - Serbien X2
 11. Sydkorea - Ghana 1X
 12. Brasilien - Schweiz 1
 13. Portugal - Uruguay 1X

Lycka till med din rad!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB
Åldersgräns 18 år.
Ring Stödlinjen: 020-819100. Spelalagom.se