USA VM 2022 » Resultat & VM Trupp, Startelva » Grupp B
USA VM 2022

USA

USA är väl inte kända för sina fotbolls egenskaper men befinner sig ändå på Top 20 på FIFA-rankingen. De har ett talangfullt lag och kan mycket väl ta sig vidare ur gruppen. De spelar en offensiv fotboll som är riktigt kul att se på. Imponerade väl kanske inte jätte mycket i kvalet men tog direktplatsen som nummer tre i gruppen.

Grupp B - Fotbolls VM 2021

LagSMVOFMSP
EnglandEngland0000+-00
USAUSA0000+-00
IranIran0000+-00
WalesWales0000+-00

📅 USA:s spelschema i VM 2022

 • Måndag 21:a November kl. 20:00 USA - Wales
 • Fredag 25:e November kl 20:00 England - USA
 • Tisdag 29:e November kl 20:00 Iran -USA
Fakta USA VM 2022

💰 Odds USA Fotbolls VM 2022

Startelva & laguppställning för USA i Fotbolls-VM 2022

Formation: 4-3-3

 • Målvakt: Turner
 • Försvarare: M. Robinson, Zimmerman, A. Robinson, Yedlin
 • Mittfält: Adams, McKennie, Musah
 • Anfall: Pulisic, Aaronson, Pepi

  ⭐ USA:s tre största stjärnor

  Weston McKennie

  Juventus unga 23-åring kan dominera ett mittfält, otroligt teknisk och bra i luftrummet. Skadebenägen och var borta hela våren med en bruten fot men var tillbaka i sista matchen mot Fiorentina och är han skadefri ska det bli en fröjd att se.

  Weston McKennie USA VM 2022

  Här ser vi McKennie fira tillsammans med Pulisic efter sitt mål mot Mexico i kvalet

  Christian Pulisic

  Chelseas ytter blir otroligt viktig med sin rutin och erfarenhet. Gjorde fem mål i kvalet varav tre mot Panama. Den enda manliga fotbollsspelaren från USA som vunnit Champions League. 

  Christian Pulisic USA VM 2022

  Pulisic är utan tvekan den mest kända spelaren i detta landslag och kommer bli otroligt viktig om de ska ta sig vidare från gruppen

  Tyler Adams

  Ankaret på mitten, spelade de flesta matcherna i kvalet och kapten i över hälften av de. Inte den mest spektakulära spelaren men otroligt viktigt för laget för sina defensiva kvalitéer. Måste tas med som en av stjärnorna även om det finns större talanger i laget. Stabil och given i startelvan. Spelar till vardags i RB Leipzig i den tyska ligan.

  Tyler Adams USA VM 2022

  Här ser vi Adams i duell med kanadensaren Laryea i deras möte i kvalet.

  💰 USA:s största talang

  Gio Reyna

  19-åriga supertalangen som spelar för Dortmund i den tyska ligan. Son till förra landslags legendaren Claudio Reyna. Med sin teknik och dribblingar kan han ta sig förbi vem som helst. Skador gjorde att han missade större delen av kvalet och har bara 12 landskamper men ska bli spännande att få se denna dribbler göra kaos med försvaren i Qatar. Kan nå hur långt som helst om han håller sig skadefri.

  Gio Reyna USA VM 2022

  Supertalangen Gio Reyna blir intressant att följa närmaste åren.

  ✈️ USA:s VM-trupp 2022

  Truppen har ännu inte spikats.

  Analys av USAs VM-trupp 2022

  USA har en mycket intressant trupp med flera supertalanger. En del skador i truppen under kvalet ställde till det och de fick väl inte ut maximalt av sin kapacitet. Kan absolut ta sig vidare från gruppen. Med flera spelare i den europeiska klubbfotbollen finns det lite skrällvarning för detta USA. Vi har nämnt spelare som Pulicic, McKennie & Reyna men vi får inte glömma Augsburgs 19-åriga forward Ricardo Pepi, Timothy Weah (son till Milan legendaren och Liberias President George Weah) eller Red Bull Salzburgs vänsterytter Brenden Aaronson. Talang finns det gott om, frågan är hur långt de kan gå

  🌎 USA:s VM-kval 2022

  USA tog sig vidare som trea i gruppen efter Kanada och Mexiko. Många trodde väl att USA skulle vinna gruppen men fenomenala Kanada visade vägen.
  Finns stor potential i detta landslag och ska bli spännande att se hur de hanterar det. Är lite skillnad på motstånd mot vad de är vana vid från kvalet man kan gå vidare ur gruppen, talangen finns.

  USA VM-Kval 2022

  📽 Bettingstugans videoklipp på USA

  Här ser vi ett klipp på alla USA:s mål i kvalet till VM 2022

  Bettingstugan tippar om odds på USA i VM 2022

  Tips på USA
  SpelTorsten

  SpelTorsten

  Jag tror på mycket mål i USA:s matcher och framförallt att båda lagen gör mål. att de gör mål i alla matcher kan vara ett bra spel annars för den vågade kan man spela att de går vidare ur gruppen. De har en intressant trupp så allt kan hända.

  Spela USA går vidare till 2.50 på ComeOn