Slutspelsträd VM 2018 » Vilka lag möter vilka i slutspelet av VM?
  • Hem
  • Nyheter
  • Slutspelsträd VM 2018 - Vilka möter vilka?
Slutspelsträd VM
Nyhet

Slutspelsträd VM 2018 - Vilka möter vilka?

Fotbolls VM 2018 1 april 2018

Nu är gruppspelet klart i Fotbolls-VM 2018. Alla länder har spelat färdigt och hälften av lagen har tagit sig vidare till nästa omgång. Hur kommer det att se ut i slutspelet? Vilka lag som kommer få möta vilka? För att förtydliga detta har vi på Bettingstugan tagit fram hela slutspelsträdet.

Dessa lag går vidare från gruppspelet i VM

För att avancera från gruppspelet till slutspelet i VM 2018 så krävs det att lagen antingen vinner eller slutar tvåa i sin grupp. Dom två lag från varje grupp som lyckas med denna bedrift tar sig till åttondelsfinal i VM där gruppettorna ställs mot grupptvåor, självfallet möter dom inte grupptvåan från sin egen grupp. För att ta del av hur slutspelsträdet ser ut se nedan.

Slutspelsträd VM 2018

Sveriges väg till slutspel

Sverige tog sig till slutspel som gruppetta. En otrolig bedrift, då man hade Tyskland i gruppen och var tippade trea. 

  • Sverige - Sydkorea 1-0
  • Tyskland - Sverige 2-1
  • Mexiko - Sverige 0-3

Det innebär att Sverige har hamnat på "rätt" sida i slutspelet, och slipper lag som Frankrike, Belgien, Argentina, Portugal och Uruguay ända till en eventuell final. Istället finns lag som Danmark, Kroatien, Ryssland, England och Spanien på Sveriges sida. 

Åttondelsfinal: 

  • Sverige-Schweiz 1-0
LagSMVOLMSP
SverigeSverige3201+36
MexikoMexiko3201+26
SydkoreaSydkorea310203
TysklandTyskland3102-23

Sverige-Schweiz

I åttondelsfinalen tar sig Sverige an Schweiz. En tuff match, men ändå inte så tuff som åttondelsfinalen kunde ha blivit. Förhoppningarna är stora på svensk seger. 

Läs på inför Sverige-Schweiz.

Läs mer om Sverige.

Läs mer om Schweiz.

Sverige-England

I kvartsfinalen möter Sverige England, en nation vi har haft bra resultat mot. Oddsen är i Englands favör, men Sverige har visat att de kan vinna mot bra lag förut. 

Spelschema VM

Sverige kommer spela i grupp F, vilket innebär att om de klarar sig förbi gruppspelet kommer de möta något lag från grupp E. I grupp E spelar Brasilien, Schweiz, Costa Rica och Serbien. Högst troligt är att Brasilien vinner grupp E vilket skulle innebära att Sverige får möta dem i en åttondelsfinal om man tar sig vidare från gruppen på en andra plats. Detta är det mest troliga utfallet eftersom Tyskland förväntas vinna gruppen. 

Om du är intresserad av att se samtliga datum och matcher för VM 2018 så rekommenderar vi att du besöker vår VM-guide alternativt klickar in på Spelschema. Där kan du även hitta alla grupper och TV-Tider när de spelar.

Gilla nyhet

Kommentera nyhet

Fler spelnyheter & kampanjer

Ta del av riskfria pengar på Trav & Jägersro

1 juni 2020

TISDAG - Riskfritt spel i Jägersro. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

250 kronor riskfritt på Trav i Visby

MÅNDAG - Riskfritt spel i Visby. Ta del av erbjudandet från Spelbörsen tillsammans med oss! Läs mer

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Helgens trippel med Bundesligadominans!

Bundesliga 29 maj 2020

Vår expert Jonas Weimer går väldigt bra på hemsidan och har träffat 16 av de senaste 20 speltipsen. Vi har bett vår tipster sätta ihop en trippel åt oss från Europas öppnade ligor ... Läs mer

Superodds på Dormund mot Schalke! 10 x pengarna!

Bundesliga 13 maj 2020

LÖRDAG - Fantastiska nyheter! Bundesliga är tillbaka denna fina helg! Och med det följer även trevliga kampanjer från Unibet. Här kommer en man absolut inte vill missa, eller vad ... Läs mer