Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Veckosummering på Bettingstugan v.38

Fotboll 25 september 2023

En ny vecka har passerat och det är dags för nästa veckosumerung! VI utser veckans bank, veckans flax och veckans bad beat från föregående vecka.

Så här summerar vi vecka 38

💰 Veckans Bank
Mattias Åkesson

Mattias Åkesson

I Jönköping var det HV 71 som öppnade bäst genom att vinna första perioden med 2-0 och efter ytterligare en period stod det 3-1, men i den tredje så vaknade värmlänningarna till.

Färjestad gick ut och gjorde fem mål i den sista perioden och lämnade Husqvarna Garden med tredje raka trepoängaren på ett imponerande sätt.

Bettingstugans spelexpert Mattias Åkesson tipsade på förhand om bortaseger ink. övertid till ett fint odds och då gästerna vann komfortabelt med tre mål så kan man väl inte annat än att utse detta tips till veckans bank?!

Match: HV 71 - Färjestads BK
Speltips:
Färjestad (moneyline)
Resultat:
3-6
Odds:
1.85
Spelbolag: Bet365 (Hämta bonus här!)

Linus Johansson jublar efter ishockeymatchen i SHL mellan HV71 och Farjestad den 21 september 2023 i Jonkoping

Linus Johansson jublar efter ishockeymatchen i SHL mellan HV 71 och Färjestad den 21 september 2023 i Jönköping.

😱 Veckans Bad Beat
SpelTorsten

SpelTorsten

Två lag som inte fått någon flygande start på offensiven skulle mötas på Stadio Marc'Antonio Bentegodi i italienska Serie A under måndagen. Hellas Verona hade besök av Bologna och tipsterns motivering var "två lag som vill vinna", men det vi fick se var en 0-0-match i Verona.

Vad gäller målchanser så blev det 9-11 i den kolumnen när man kollar matchstatistiken och antalet skott på mål vanns av gästerna med 1-4, sedan hade lagen 5-5 i vad gäller skott utanför mål och och hörnstatistiken var jämn den också då den slutade 3-4, fördel Bologna där också.

0-0 är inget roligt resultat när man sitter på "BLGM", så här har vi veckans "Bad Beat", tyvärr!

Match: Hellas Verona - Bologna
Speltips:
Båda lagen gör mål: Ja
Resultat:
0-0
Odds:
1.87
Spelbolag: Coolbet (Hämta bonus här!)

🤞 Veckans Flax
Johan Söderman

Johan Söderman

I söndags spelade Hammarby mot Varbergs BoIS på Påskbergsvallen, en match som Hammarby klev in i som favoriter och sett till matchbild och statistik var de också det bättre laget, men slutresultatet blev "bara" en knapp seger.

Matchens enda mål kom med tio minuter kvar av ordinarie speltid och det genom Jusef Erabi som gjorde sitt sjätte mål för säsongen i HIF-tröjan. Här hade JohanS satt ihop ett spelbygge som byggde på bortaseger och då Hammarby hade gott om lägen, men svårare att förvalta dem, så säger vi att "veckans flax-spel" blir denna spelbyggare som avgjordes sent i matchen!

Match: Varbergs BoIS - Hammarby IF
Speltips:
Hammarby att vinna & Hammarby ö 4,5 hörnor & u 4,5 mål i matchen
Resultat:
0-1
Odds:
2.63
Spelbolag:
Unibet (Hämta bonus här!)

Läs även:

Bettingstugan Veckosummering 180813 125421

Veckosummering på Bettingstugan v.37

Fotboll 18 september 2023

Den gångna veckan bjöd våra tipsters på en hel hög med speltips och i denna veckosummering ska vi ge er förra veckans spel som vi tycker ska uppmärksammas. Här är listan för vecka ... Läs mer