Bettingstugan Veckosummering
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Veckosummering på Bettingstugan v.39

Ishockey 2 oktober 2023

Vecka 39 är avklarad och nu har vi också klivit in i oktober månad. Vi har en spännande höst framför oss och veckan som stundar har en hel del att erbjuda, men i den här nyheten ska vi summera några av de speltips som presenteras på Bettingstugan.se under vecka 39. I inlägget listar vi veckans bank, veckans bad beat och veckans flax - trevlig läsning!

Så här summerar vi vecka 39 på Bettingstugan.se

💰 Veckans Bank
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Jonas plockade det här speltipset redan den 25 september och det var dagen efter att Utsikten förlorat hemma mot Trelleborgs FF med 3-2.

Topplaget Utsikten, som hela säsongen sett ut att storma mot ett kontrakt i Allsvenskan nästa säsong är nu ett lag som ser ut att bli kvar i Superettan.

De följde upp förlusten hemma mot TFF med en ny tung förlust i Örebro och här kunde Jonas Weimer se cashen rulla in då ÖSK levererade med bravur.

Speltipset var rak hemmaseger till oddset 2.25 och när Örebro då levererar en glasklar trepoängare genom 5-1-seger (3-0 redan i halvtid), ja då hittar vi veckans bank här till ett riktigt smarrigt odds dessutom!

Match: Örebro SK - Utsikten
Speltips:
Örebro att vinna matchen
Resultat:
5-1
Odds:
2.25
Spelbolag: Bet365 (Hämta bonus här!)

Orebros malvakt William Eskelinen jublar efter fotbollsmatchen i Superettan mellan Orebro och Utsikten

ÖSK's målvakt William Eskelinen jublar efter fotbollsmatchen i Superettan mellan Örebro och Utsikten.

😱 Veckans Bad Beat
SweHockey Bets

SweHockey Bets

SweHockeyBets presenterar hockeytripplar när det bjuds på SHL-hockey. I torsdags satt han på en fin lapp till 4.50 gånger insatsen, men det föll på en av tre matcher och detta var en sur utgång för en annars fin kupong.

Färjestad-seger hemma mot LHC var ett av valen kupongen och det fixade FBK fint genom 3-1-seger i Karlstad. Det andra som också slutade grönt var poäng av Jonathan Dahlén i Timrås bortamatch med IK Oskarshamn, men sen var det Rögle som svek i Örnsköldsvik.

Det tredje och sista valet var att skåningarna skulle lämna den matchen mot nykomlingen som vinnare inklusive eventuell övertid. Rögle var också det lag som faktiskt sköt mest, men de lyckades inte förvalta chanserna och Modo knep en något otippad trepoängare genom en knapp och kanske inte fullt rättvis 2-1-seger i Hägglunds Arena.

Match: Modo Hockey - Rögle BK
Speltips:
Rögle BK (Moneyline)
Resultat:
2-1
Odds:
1.71
Spelbolag: Betsson (Hämta bonus här!)

🤞 Veckans Flax
Johan Videll

Johan Videll

Coventry hade besök av Huddersfield och det på Coventry Building Society Arena under måndagskvällen. Här hade "JV" snickrat ihop ett spelbygge som levererade ett total odds på 1.88 x insatsen - och det såg bra ut i halvtid!

Hörnorna satt relativt tidigt matchen och hemmalaget gick till pausvila med en 1-0-ledning efter att matchens första mål kom i matchminut 27 genom svensken Yasin Ayari. 19-åringen lämnade AIK under 2022 för spel i England och har sedan dess gjort tre Permier League-matcher med Brighton och nu även fem matcher i The Championship med Coventry, där han också presenterat sig som målskytt.

Sedan dröjde det fram till matchminut 94(!) innan denna rek kunde rättas grönt. Huddersfield kvitterade till 1-1 genom Michal Helik, så här hittar vi "veckans flax" för vecka 38, men det är bara tacka och ta emot för ett fint spelbygge med facit i hand!

Match: Coventry - Huddersfield
Speltips:
1X + över 1,5 mål + över 7,5 hörnor
Resultat:
1-1
Odds:
1.88
Spelbolag:
LeoVegas (Hämta bonus här!)

Läs även:

Bettingstugan Veckosummering

Veckosummering på Bettingstugan v.38

Fotboll 25 september 2023

En ny vecka har passerat och det är dags för nästa veckosumerung! VI utser veckans bank, veckans flax och veckans bad beat från föregående vecka. Läs mer