Speltips Dortmund - PSG

Bild från Bildbyrån

Kan Dortmund stoppa PSG & Mbappe?

Den andra semifinalen i Champions League kommer bjuda på ordentligt fotbollsgodis. Tyska Dortmund tar emot superlaget från Frankrike, Paris SG. Storbolagen håller Paris som stora favoriter att gå vidare och spelar men 100kr på att de går till final får man tillbaka 135kr. Så stor skillnad tycker inte jag det borde vara och att Paris är favoriter på bortaplan ska synas.

SpelTorsten om Dortmund - PSG

Dortmund kan ha slarvat bort en Champions League plats till nästa år om de inte vinner turneringen i år. Man åkte på en riktigt käftsmäll i helgen mot Leipzig som vann 4-1 i den viktiga "sexpoängsmatchen". Nu är det fyra poäng upp till Leipzig på fjärdeplats i Bundesliga och kanske hade de denna match i bakhuvudet.

PSG kör i vanlig ordning över i Frankrike och detta blir Mbappes sista resa med klubben innan vad det verkar som bli Real Madrid. Paris har säkrat ligaguldet i franska Ligue 1 och kan fokusera 100% på Champions League. Favoriter att gå vidare är det men blir det så lätt?

SPELTIPS

Jag tycker att Paris målas upp som för stora favoriter här. Dortmund är otroligt svårslagna hemma och har dessutom aldrig förlorat mot PSG hemma i Dortmund och med det fantastiska publikstödet de har med Gula Väggen är det inte bara att åka till Tyskland att vinna. Jag har valt att spela Dortmund som vinnare med pengarna tillbaka vid oavgjort (Dortmund DNB). 2.09 i odds är bra med tanke på vad de presterat i Europa så långt i år.

5/10U investeras och jag lägger spelet på Bethard.

ODDS SPELAT HOS BETHARD