Speltips Humphries vs van Gerwen

Bild från Bildbyrån

Vi fortsätter med spel på Humphries i denna semi

Det var inte svårt att hitta spel på denna match utan snarare ett lyxproblem att välja vilka vi ska spela. Mitt största speltips på matchen är ett 180 spel som ni hittar här. Men jag väljer även att spela ett handikapp spel på vinnare i detta möte då jag tycker det finns en del frågetecken runt den förra världsettan Michael van Gerwen samtidigt som den nuvarande världsettan Luke Humphries går från klarhet till klarhet och har just nu en mycket högre högstanivå.

SpelTorsten om Humphries vs van Gerwen

Luke Humphries är regerande världsmästare och rankad nummer ett i världen och är tillsammans med Luke Littler de två bästa i världen just nu. Det är inte så mycket att tillägga än vad vi redan varit igenom i mitt första speltips på matchen (som ni kan läsa här).

Michael van Gerwen kommer få det riktigt tufft att försvara sin titel från förra året och står mot en riktigt utmaning. Han har nämligen förlorat sex raka matcher mot Humphries och de flesta ganska klart inklusive finalen i den andra deltävlingen i Euro Tour där Humphries körde över "MVG" och vann enkelt 8-1. 

SPELTIPS

Nu tror jag inte det blir någon större överkörning denna gång då detta är van Gerwens turnering genom åren men att Humphries vinner det tror jag stenhårt på och tycker vi får ett spelbart odds på att han vinner med minst två leg i en match som går först till 10 leg.

Kollar vi hur de båda kastat senaste 7-8 månaderna är det klar fördel Humphries som vunnit 7/8 senaste inbördes under den perioden och sex raka i år.

Det var verkligen svårt att bestämma vilka spel vi skulle gå på här och vi är inne med 8/10U på mitt första speltips på matchen så nöjer vi oss med 5U på detta spel.

ODDS SPELAT HOS LEOVEGAS