Speltips Nästa Chelsea tränare

Bild från Bildbyrån

Vem tar över Chelsea nu?

Då släpptes precis nyheten om att Mauricio Pochettino lämnar Chelsea. Nu meddelar klubben på sin hemsida att han lämnar och parterna är överens. Trots en stark avslutning är de överens om att bryta kontraktet i förtid. Det finns nog en del alternativ men jag räknar med att det mer eller mindre är klart. Det ryktas om en ung tränare och då är det framför allt Ipswich Kieran McKenna & Brightons Robert De Zerbi.

SpelTorsten om vem som tar över Chelsea

Kieran McKenna är en het kandidat på den engelska marknaden efter att ha gjort succé med Ipswich senaste säsongerna. Först tog han upp dem till Championship och direkt första säsongen tog de direkt platsen upp till Premier League efter att ha slutat tvåa bakom Leicester. Ung, bara 38 år gammal och ryktas så väl till Chelsea som till Brighton som i sommar står utan tränare.

Robert De Zerbis kontrakt går ut i sommar och det mesta tyder på att han lämnar. Nu när Pochettino gjort klart att han lämnar Chelsea så talar mycket för att den eftertraktade De Zerbi ska ta över Chelsea. 44 åringen från Italien är en av Europas hetaste tränare och söker nog nya utmaningar efter sejouren i Brighton. 

SPELTIPS

Jag väljer här att spela på att Robert De Zerbi tar över Chelsea till fina oddset 3.00 på Betfair. Det spelet ligger så lågt som 1.67 som den öppnade på hos Kambi (Unibet, LeoVegas, Expekt, x3000 osv). Med tanke på att De Zerbis kontrakt går ut i sommar och McKenna har ett år kvar känns det logiskt att de kommer gå för De Zerbi. 3.00 tycker jag är ett fint odds och jag är beredd att kliva på det oddset med 3/10U.

(Jag kommer dessutom att lägga att McKenna tar över Chelsea på Unibet till 9.00 men mindre summa och inget jag bokför)

ODDS