Stryktipset idag » Lördag 13 april » Analys, Tips & Resultat

Stryktipset idag 13/4 » Tips, Analys & Förslag

Analys, tips och spelförslag inför Stryktipset på lördag den 13 april hos Svenska Spel. Nu med 14 miljoner i jackpott!

🔩 Kupongens spik

 • Leeds

💥 Kupongens skräll

 • Bournemouth

1. Man Utd - West Ham 1X

United har dippat de senaste veckorna vilket var naturligt efter den otroliga starten på året. Nu går laget in i ett par intensiva veckor där Solskjaer ska lösa en CL-plats samtidigt som laget har ett dubbelmöte mot Barcelona att fokusera på. Redan nästa vecka spelar laget borta mot Barcelona men jag tror inte på någon rotation i helgens match mot West Ham. Gästerna har egentligen ingenting att spela för och United ska vara stora favoriter i denna match. Men jag finner inget större värde i ettan till 71% som dock ändå tas med. 1X spelas.

2. Brighton - Bournemouth 1X2

Två lag som ännu inte har säkrat ett nytt kontrakt där framförallt Brighton är pressade att vinna med endast fem poäng ner till nedflyttning, dock med en match mindre spelad. Laget kommer dock med tre raka förluster utan ett enda mål framåt. Gästerna Bournemouth kommer också med svag form och senast en förlust hemma mot Burnley som jag inte såg komma. Men jag håller ändå Bournemouth som det bättre laget här men Brighton ska vara favoriter med sin hemmafördel. Lurig match, helgardering.

3. Burnley - Cardiff 1

Burnley har verkligen ryckt upp sig och kommer med två fina vinster i ryggen hemma mot Wolves och senast borta mot Bournemouth. En vinst här och kontraktet säkras vilket jag tror Burnley löser mot ett Cardiff som måste gå för seger. Cardiff känns riktigt kalla och att laget måste gå för seger på bortaplan mot Burnley är ingen uppgift som passar laget. Värderingen sitter förvisso ganska bra men jag gillar ändå ettan om den håller sig under 55%.

4. Fulham - Everton 2

En betydelselös match med ett Fulham som spelar i Championship nästa säsong och ett Everton som inte kommer kunna nå ikapp toppskiktet. Fulham har verkligen checkat ut och kommer med fem raka förluster och senast en 4-1 förlust borta mot Watford och det ser verkligen uppgivet ut. Everton kommer stärkta från tre raka vinster mot bland annat Arsenal och Chelsea så mycket talar för en bortaseger här. Jag ger gästerna minst 55% chans till seger trots bortaplan och jag kommer spika tvåan till nuvarande streckfördelning.

5. Southampton - Wolves 1X

Southampton är verkligen pressade att vinna med endast fem poäng ner till Cardiff med sex omgångar kvar. Förlust senast hemma mot Liverpool men annars tycker jag Saints har visat god form de senaste veckorna. Wolves är det bättre laget här men med Saints hemmafördel och en stor skillnad i motivation ska ändå Southampton vara favoriter och jag gillar hemmalaget sida här. Inget supervärde om vi jämför strecken mot oddsen men jag tycker 1X är ett bra val i denna match.

6. Aston Villa - Bristol City 1

En otroligt spännande match i Championship mellan två lag som krigar om de sist playoff platserna och det skiljer endast två poäng mellan dessa lag efter 40 spelade omgångar. Formen är minst sagt god hos båda lagen och sett till de fem senaste omgångarna kommer Aston Villa med fem vinster och Bristol City med fem raka utan förlust varav tre vinster. Jag håller Aston Villa som det bättre laget här och på hemmaplan bör de ha minst 55% chans till seger. Ettan till 54% spikas.

7. Nottingham - Blackburn 1X

Mittenmöte där Nottingham förvisso fortfarande har en liten chans att nå playoff och bör iallafall inte ha någon brist på motivation samtidigt som Blackburn guppar omkring på den undre halvan utan att behöva oroa sig för nedflyttning. Precis som tabellen visar är Forest det bättre laget och på hemmaplan med lite mer motivation tycker jag ettan till runt 50% är bra. Men jag tror på en jämn match och ärligt talat finner jag inget större spelvärde men 1X bör räcka bra.

8. Leeds - Sheffield Wed 1

Leeds är pressade att vinna för att behålla avståndet ner till Sheffield Utd som nu endast är två poäng och då har Leeds också en match mer spelad. Även gästerna Sheffield Wed är pressade att vinna med fyra poäng upp en playoff plats men det är höga krav om man hoppas på en bortaseger här. Sett till formen finns det inte något som talar för en hemmaseger men Leeds är det klart bättre laget och på hemmaplan ska de gå in som stora favoriter inför denna match och jag ger hemmalaget över 60% chans till seger. Leeds brukar bli överstreckade men om ettan håller sig under 60% är det en riktigt bra spik.

9. Middlesbrough - Hull 1X

Middlesbrough vände en negativ trend senast med en 2-0 seger borta mot Bolton efter att laget hade radat upp förluster och laget har nu tappat sin playoff plats med två poäng upp till Aston Villa. Vinsten senast gav nog ett hopp igen och ett rejält lyft för självförtroendet och nu tror jag laget ska ha goda chanser att rida vidare på den vågen på hemmaplan mot Hull. Gästerna har förvisso fortfarande häng på en playoff plats men här tror jag inte Hull räcker till och jag har svårt att se en bortaseger. 1X spelas.

10. QPR - Swansea 2

QPR är ett av seriens formsvagaste lag och måste nu rycka upp sig om de inte ska dras in i bottenstriden på allvar men ärligt talat kan jag inte se några positiva faktorer i detta QPR som senast såg bedrövliga ut borta mot Norwich som slutade med en 4-0 förlust. Swansea går däremot urstarkt och kommer inför lördagens match med tre raka vinster i ryggen mot tufft motstånd. Trots bortaplan ger jag Swansea favoritskapet och när laget är streckade som underdogs på Stryket tycker jag tvåan är en riktigt bra spik.

11. Reading - Brentford 2

Här tror jag många svenska spelare på Stryket överskattar hemmafördelen och motivationsfaktorn för att Reading ska ha 45% seger är inget annat än fel. Brentford är det klart bättre laget utav dessa två och ska trots bortaplan vara favoriter och kollar vi på oddsen ska gästerna ha strax över 40% chans till seger. På Stryket är Brentford endast streckade till 29% vilket är helt skevt. Supervärde på tvåan som spikas utan att blinka.

12. West Brom - Preston 1X

Två lag som inte har imponerat de senaste veckorna och som nu måste börja rycka upp sig. West Brom kommer med två raka förluster och chanserna till direktavancemang är nu väldigt små. Preston kommer med tre raka förluster och två raka utan ett enda mål framåt. Nu är det sex poäng upp till en playoff match och dessutom med en match mer spelad och jag ger Preston minimala chanser att nå upp dit. Ettan är troligast är men jag litar inte på West Brom som dessutom lär bli överstreckade. 1X ska dock räcka.

13. Kalmar - Norrköping X2

Kalmar tog en tung poäng senast borta mot Bajen vilket var otroligt viktigt för MP efter premiärförlusten hemma mot Sirius. Jag tror ändå lite på Kalmar denna säsong och på hemmaplan är de alltid svårspelade. Peking inledde med en förlust borta mot Helsingborg och fick bara med sig en poäng senast mot Gnaget där jag tyckte laget förtjänade mer. Peking är det bättre laget här och ska var favoriter trots bortaplan. Men jag tror på en jämn match och finner inget större spelvärde. X2 och helgardering på mitt större system.

Stora raden - 2304kr

 1. Man Utd - West Ham 1X
 2. Brighton - Bournemouth 1X2
 3. Burnley - Cardiff 1X
 4. Fulham - Everton 2
 5. Southampton - Wolves 1X
 6. Aston Villa - Bristol City 1X
 7. Nottingham - Blackburn 1X
 8. Leeds - Sheffield Wed 1
 9. Middlesbrough - Hull 1X
 10. QPR - Swansea X2
 11. Reading - Brentford 2
 12. West Brom - Preston 1X
 13. Kalmar - Norrköping 1X2

Lycka till med din rad!

Gå direkt till Stryktipset

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB Spel för dig över 18 år. Spelar du för mycket? Ring Stödlinjen: 020-81910

Gilla rek om du håller med Poolarn

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 aug.
20:00
Granada - Sevilla
La Liga
Spel: Över 1,5 mål + över 8,5 hörnor
 
23 aug.
21:00
Aston Villa vs Everton
Premier League
Spel: Under 2,5 mål
 
24 aug.
13:30
Norwich - Chelsea
Premier League
Spel: BLGM & X2
 
24 aug.
13:30
Norwich vs Chelsea
Premier League
Spel: Chelsea
 
24 aug.
16:00
Manchester United - Crystal Palace
Premier League
Spel: Manchester United -1,5 asian hcp
 
24 aug.
16:00
Watford - West Ham
Premier League
Spel: Under 3 mål asian
 
24 aug.
16:00
Manchester United-Crystal Palace
Spel: Crystal Palace, +1.5
 
25 aug.
17:30
Malmö FF - Djurgårdens IF
Allsvenskan
Spel: under 2,5 mål
 
25 aug.
17:30
Malmö FF-Djurgården
Spel: 1
 
25 aug.
21:00
Barcelona-Real Betis
Spel: Real Betis, asian +2.0
 
26 aug.
19:00
Falkenbergs FF - Hammarby IF
Allsvenskan
Spel: BLGM & X2
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.34)

Premier League 22 augusti 2019

Ny stryktipsvecka och ny chans till 13 rätt! I denna text går vi igenom vilka matcher som bettinstugans experter väljer att spika samt sätta som omgångens skräll. Återigen får vi ... Läs mer

Upphöjda odds till matchen Liverpool - Arsenal!

Premier League 22 augusti 2019

Liverpool mot Arsenal är helgens stora match ute i Europa! Båda lagen har startat säsongen fint. Till lördagens heta möte har 888 boostat oddset för båda lagen som man kan ta del ... Läs mer

450 kronor gratis att spela för i Malmö - Bnei Yehuda

Europa League 21 augusti 2019

Malmö är framme i play off för att nå gruppspelet i Europa League. För motståndet står Bnei Yehuda från Israel. För att höja upp spänningen extra mycket i matchen bjuder Betfair ... Läs mer

450 kronor gratisspel i matchen Celtic - AIK!

Europa League 21 augusti 2019

På torsdagskvällen är det dags för de svenska mästarna AIK att ta sig förbi det sista hindret på vägen mot gruppspelet i Europa League. Det är inte vilket hinder som helt utan de ... Läs mer

Inför Playoff till Champions League 2019/20

Champions League 20 augusti 2019

Under slutet av augusti spelas playoff till Champions League. Vinnarna i detta dubbelmöte går in i huvudturneringen medan förlorarna hamnar i gruppspelet i Europa League. Det är ... Läs mer