Bonusar » Sveriges bästa oddsbonusar för Fotbolls-VM 2018
Worldcup Russia Fans

Bonusar för Fotbolls-VM 2018

Maximera din spelkassa till Fotbolls-VM och ta del av dom bästa bonusarna under sommaren. Vi hjälper dig inte bara att hitta bäst bonus utan även att förstå dom!

Bästa bonus under VM

Rank Bonus Omsättningskrav Min odds 
18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller
1

100 SEK gratisspel direkt in på kontot

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGo to website

18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

2

100% upp till 100 SEK

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds:

Hämta bonusGo to website

18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

3

100% upp till 1000 SEK

Omsättningskrav: 4x bonussumma

Lägsta odds: 1.80

Hämta bonusGo to website
4

Stor sportsbook i England

Omsättningskrav: inga krav

Lägsta odds:

Hämta bonusGo to website
5

Spela för 100 få 100 SEK gratis

Omsättningskrav: 1x bonussumma

Lägsta odds: 1.50

Hämta bonusGo to website

Bonusar VM 2018

Världens största sportevenemang börjar närma sig och den 14 juni 2018 spelas den första matchen i fotbolls-VM 2018 i Ryssland. När det gäller VM 2018 är spelbolagen verkligen på tårna och slår på sina stora trummor när det kommer till exklusiva bonusar både inför och under VM 2018. Som ny kund kommer du får generösa välkomsterbjudanden i samband med VM 2018 men även gamla kunder kommer att erbjudas insättningsbonusar och andra typer av bonusar. I denna guide ger vi dig allt du behöver veta om bonusar inför fotbolls-VM 2018.

Välkomstbonus VM 2018

Den vanligaste och mest populära bonusen som spelbolagen erbjuder är en välkomstbonus för nya kunder. En välkomstbonus kan erbjudas på flera olika vis, den vanligaste är en så kallad insättningsbonus. Men en välkomstbonus kan också innebära att du får ett förhöjt odds inför en enskild match eller att du får ett riskfritt spel upp till en viss summa. Vi går igenom samtliga olika typer av bonusar för VM 2018. 

Läs mer om Välkomstbonusar

Insättningsbonus VM 2018

Som vi nämnde ovan innebär är en insättningsbonus en form av välkomstbonus som du får när du som ny kund skapar ett konto hos ett spelbolag och gör en insättning. En vanlig insättningsbonus som kommer erbjudas under VM 2018 är om du skapar ett konto och sätter in 1000kr får du 1000kr i bonus och har alltså 2000 kronor att spela för. Dina bonuspengar behöver omsättas x antal gånger innan du kan ta ut pengarna och det varierar från spelbolag till spelbolag. Insättningsbonusar gäller dock inte endast för nya kunder hos spelbolag utan kan även erbjudas till gamla kunder. Lojalitetsbonus eller reload-bonus brukar det kallas när redan befintliga kunder får insättningsbonusar och det kommer säkerligen erbjudas under VM 2018.

Läs mer om Insättningsbonus

Förhöjda odds VM 2018

En annan typ av bonus för VM 2018 är förhöjda odds. Förhöjda odds är något som verkligen kommer att pumpas ut under mästerskapet och precis som det låter är det att spelbolagen höjer oddsen på en match. Exempelvis kan du få 10 gånger pengarna på att Sverige vinner istället för 2 gånger pengarna. Förhöjda odds behöver endast inte handla om spel på 1x2 utan det kommer erbjudas förhöjda odds för målskyttespel, kortspel och mycket mer under fotbolls-VM 2018.

Läs mer om Förhöjda odds

Free bet & Gratisspel VM 2018

Free bets eller gratisspel som det heter på svenska innebär att spelbolaget ger dig pengar att spela för och en typ av bonus som kommer att erbjudas under VM 2018 och främst på Sveriges matcher. Det brukar inte vara särskilt stora summor men runt 50-250 kronor i gratisspel för en match vilket ändå måste ses som en schysst bonus för fotbolls-VM. Ibland erbjuds gratisspel utan att du behöver göra något men oftast får du ett gratisspel om du lägger ett spel för en viss summa eller som en extrabonus för din insättning. Som exempel kan vi säga att du får 250 kronor i gratisspel att spela på live i Sveriges match om du har lagt ett spel på Sveriges match innan matchstart.

Riskfria spel VM 2018

Riskfria spel brukar ofta blandas ihop med free bets och gratisspel men även om bonusarna liknar varandra så finns det en skillnad. Ett riskfritt spel satsar du dina egna pengar på kontot men får tillbaka dina pengar om ditt spel skulle förloras. För ett gratisspel behöver du inte satsa dina egna pengar utan får pengar av spelbolaget för ett spel. Riskfria spel är en väldigt populär bonus bland många spelare och kommer garanterat erbjudas hos de flesta spelbolag under VM 2018 och då främst på Sveriges matcher.


Läs mer om Riskfria spel

Oddstävlingar VM 2018

Nu till det roligaste för betting VM 2018 nämligen oddstävlingar. Oddstävlingar kan utforma sig på mängder av olika vis men innebär att du tävlar mot andra spelare hos ett spelbolag om grymma priser. Det kan exempelvis vara att du ska tippa resultat, första målskytt och matchminut för det första målet och där vinnaren kammar hem fina priser. Oddstävlingar är något samtliga spelbolag kommer att erbjuda under VM 2018. Men inte bara spelbolag kommer arrangera oddstävlingar under fotbolls-VM utan även vi på Bettingstugan kommer att arrangera roliga oddstävlingar med grymma priser. Majoriteten av våra oddstävlingar inför och under VM 2018 kommer att ske i vår Facebook-grupp som vi starkt rekommenderar att du går med i.