Copa America 2019 Speltips » Odds & Kampanjer | Bettingstugan
Copa america bg

Copa America 2019

Sydamerikas största och främsta fotbollsturnering Copa America kommer denna gång att spelas i Brasilien. Följ Bettingstugan för att ta del av speltips, kampanjer och grymma odds till Copa America 2019!

Speltips till Copa America 2019

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsUnitsResultat
7 juli
03:00
Argentina - Colombia
Copa America
Spel: Argentina kvalificera + Över 1 mål i matchen
 
4 juli
03:00
Argentina - Ecuador
Copa America
Spel: Argentina vinner & Över 1 mål i matchen
 
29 juni
02:00
Uruguay - Paraguay
Copa America
Spel: Över 26.5 frisparkar i matchen + Uruguay 1X
 
17 juni
23:00
Colombia - Venezuela
Copa America
Spel: Colombia över 1.5 mål
 
14 juni
23:00
Argentina - Chile
Copa America
Spel: Argentina ö1,5 mål
 

Kampanjer för Copa America 2019

Riskfritt spel på Copa America!

Copa America 17 juni 2019

Betfair Exchange erbjuder riskfritt spel för 450 kr på Copa America. Skapa konto via vår länk och spela på någon av matcherna som listas nedan för att ta del av erbjudandet! Läs mer

Bettingstugans speltips till Copa America

Vi hittar värdet där andra inte gör det!

Vare sig det är förhandsfavoriterna Argentina och Brasilien som spelar, eller de regerande mästarna Chile eller de nederlagstippade Bolivia och Paraguay så är vårt mål att hitta det bästa av värde i varje spel under Copa America. Värde där andra inte ser det. Gör dig själv en tjänst och följ oss under turneringen – En plats där du får analyser, speltips och inspiration som du behöver för att boosta ditt spelande.

Bettingstugan ger dig professionella tipsters som är anställda för att vara vinnande i längden. De kommer leverera precis som de alltid gör – med speltips som är välgrundade i dagsform, statistik och historik. Allt för att höja spelvärdet och ge spelbolagen bekymmer.

Copa America Brasilien

På Bettingstugan kommer du kunna ta del av speltips till Copa America 2019

COPA AMERICA ODDS

Som en av de största internationella fotbollsturneringarna, med många världsspelare och nya unga talanger, så får såklart Copa America stor uppmärksamhet över hela världen.

Det kommer då inte som någon förvåning att bettingbolagen erbjuder en mängd olika spel och marknader åt oss. Nedan listar vi spelbolagen som är bäst för Copa America 2019.

Bäst spelbolag för Copa America

Bet365

Upp till 1250 SEK i spelkrediter

Vi rekommenderar er att välja bet365 när ni bettar på Copa America. Anledningen till att vi rekommenderar den sidan är för att den har världsledande odds, och väldigt många olika marknader att spela på. En väldigt användarvänlig sida som dessutom erbjuder en hel del livestreams till matcherna. När det kommer till livespel är även Bet365 en av de bästa aktörerna som finns.

Hämta 1250 kr bonus

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.


Betfair

100% upp till 1000 kr bonus

Hos Betfair erbjuds du ett stort utbud av marknader på Copa America. Som kund hos Betfair har du även chans att spela på deras spelbörs, vilket innebär att du själv tar rollen både som spelare och bookmaker. Till Copa America 2019 kommer Betfair erbjuda höga odds och är ett utmärkt val för dig om du är storspelare, då spelbolaget inte limiterar sina kunder.


Unibet

Sätt in 100 SEK 100 SEK gratisspel

Unibet erbjuder alla nya spelare en bra välkomstbonus som ger er chansen att få en bra start på ert spelande till Copa America 2019. Ni som redan har konto hos Unibet är säkerligen redan medvetna om att spelbolaget erbjuder en smidig spelsite med en bra sökfunktion, bra odds och olika vinstboosts till utvalda matcher.


Välkommen till Copa America och till Copa America betting

Det är inte bara publiken, passionen och synen på fotboll som gör Copa America till en speciell turnering att följa. Den sydamerikanska fotbollen är full av känslor och är oförutsägbar, vilket gör den till en av de roligaste turneringarna att betta på. Nedan kan ni se oddsen för vinnare av Copa America 2019.

Odds hämtat: 2019-06-05

ODDS PÅ VINNARE AV COPA AMERICA 2019

Vinnare av skytteligan i Copa America 2019

Vare sig du väljer att backa Messi eller Suarez så vet vi att det kommer komma överraskningar som kan slå in till höga odds. Med det oförutsägbara kommer också goda möjligheter att vinna stort om man hittar rätt verktyg att förutse händelseförloppen. Och när man ser till matcherna märker man också att spelbolagen har problem och man får ofta höga odds sett till möjligheterna. Nedan följer oddsen på vinnare av skytteligan i Copa America 2019. 

Odds hämtat: 2019-06-05

Messi Argentina

Inte helt oväntat så är Lionel Messi favorit till att göra flest mål i Copa America 2019!

Copa America 2019 - Skytteligan

Gruppvinnare i Copa America Grupp A - Odds

Analys av Grupp A i Copa America 2019

Grupp A i Copa America 2019 förväntas vinnas av värdnationen och favoriten Brasilien. Detta fast Brasilien misslyckades med att imponera i Copa America 2016 då laget inte tog sig vidare från gruppen. Alla ni som följer en smutta fotboll bör dock vara väl medvetna om Brasiliens alla stjärnor och att högstanivån i detta lag är otroligt hög.

Peru är det andra laget i Grupp A som förväntas kvalificera sig till slutspel av Copa America 2019. Peru stod för en fin insats i Fotbolls-VM 2018 och hoppas nu bygga vidare på detta. Los Incas har en mindre känd spelartrupp men är väl samspelta och dessutom en rutinerad kapten med namnet Paolo Guerrero.

Bettingstugan tippar Grupp A:

 1. Brasilien
 2. Peru
 3. Bolivia
 4. Venezuela

Gruppvinnare i Copa America Grupp B - Odds

Analys av Grupp B i Copa America 2019

Grupp B ska bli följande spännande av flera anledningar. Argentina stod för ett misslyckat världsmästerskap förra sommaren och pressen på laget är nu stor. Laget består av flera världsspelare och det är nu hög tid för dom att prestera. Lionel Messi kommer givetvis vara en nyckelfigur i Argentina och han bör vara otroligt segerlusten efter denna säsong med Barcelona. Argentina kom tvåa i Copa America 2016 och förväntas gå långt även denna gång.

Colombia är det lag som förväntas ta andraplatsen i Grupp B. Truppen är spännande med en blandning av talanger och etablerade världsstjärnor. James Rodriguez är den mest lysande stjärnan och med honom på mittfältet så har Colombia förhoppningen att ta hem hela Copa America.

En spelare som man ska hålla ett extra öga på i Colombia är 19-årige Carlos Cuesta. Försvararen har varit en tongivande spelare för backlinjen den senaste tiden och kommer sannolikt snappas upp av en storklubb i Europa inom kort.

Bettingstugan tippar Grupp B:

 1. Colombia
 2. Argentina
 3. Paraguay
 4. Qatar

Gruppvinnare i Copa America Grupp C - Odds

Analys av Grupp C i Copa America 2019

Grupp C i Copa America 2019 förväntas bli den jämnaste av dom tre grupperna. Ecuador anses vara det klart svagaste laget i gruppen och mycket talar för att vi kommer få se Uruguay, Japan och Chile göra om slutspelsplatserna.

Chile kliver in till Copa America 2019 som regerande mästare men då en av lagets nyckelspelare Alexis Sanchez saknar form så kan det bli mycket svårt att upprepa samma bedrift som i den senaste upplagan av Copa America.

Uruguay har dock en fruktansvärt bra trupp och bör anses som en av dom främsta utmanarna till att ta hem Copa America 2019.

Japan har inte den mest namnkunniga truppen men deras passningsorienterade fotboll kan absolut ställa till med besvär för dom sydamerikanska lagen.

Bettingstugan tippar Grupp C:

 1. Uruguay
 2. Chile
 3. Japan
 4. Equador

Odds hämtat: 2019-06-05