• Hem
  • Nyheter
  • Analys och odds för allsvenskan omgång 1
allsvenskan 2020
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Analys och odds för allsvenskan omgång 1

Fotboll 3 juni 2020

Allsvenska starten är spikad och nu har även den första omgången lottats. Vi har en rad spännande matcher att se fram emot. Vi tar tempen på premiäromgången denna allsvenska sommar 2020 som inleds den 14 juni.

Skapa konto hos Unibet

Unibet

500 SEK gratisspel

Skapa konto hos Unibet och få en bonus på 100% upp till 2000 kronor. Unibet stödjer svensk fotboll i allmänhet och allsvenskan i synnerhet. Med hjälp av hemmaklubben kan du välja vilket allsvenskt lag du vill stödja när du skapat ditt konto och på det sättet växer ekonomin för våra svenska klubbar.


Allsvenskan första omgången 14 juni

Äntligen har vi ett datum för start och nu kan vi börja blicka fram emot fina matcher i sommar. Här kommer vår analys i matcherna samt oddsen för den första omgången som inleds den 14 juni.

Falkenberg - Häcken

Häcken kliver in som favoriter med all rätt. Det skiljer en hel del i slagstyrka mellan lagen och Falkenberg kan inte dra nytta av någon hemmapublik. Falkenberg gjorde det okej i cupen men mot Norrköping tog det stopp. Häcken krossade allt motstånd i cupen och det är där vårt spel hamnar i denna match.

Falkenberg Häcken

Falkenbergs målvakt Johan Brattberg lär få jobba hårt redan i premiären

IFK Göteborg - Elfsborg

Spännande match på västkusten där Göteborg ska ta emot Elfsborg. Det här är en match där det lockar att testa skrällchansen på Elfborg. Ett lag som absolut skulle kunna störa IFK om alla bitar faller på plats. Dessutom burkar det bli täta matcher mellan dessa lag. Senaste fyra mötena har slutat med 1 vinst till båda lagen och 2 oavgjorda. 3.75 är taget.

IFK Göteborg Elfsborg

Elfsborg får se upp med Aiesh som nu har en försäsong i IFK Göteborg i benen

Helsingborg - Varbergs BOIS

Helsingborg får ta sig an nykomlingen Varberg. Även om nykomlingar brukar prestera bra lockar 1.83 på Helsingborg som har värvat tillbaka Rasmus Jönsson och har en backlinje med stora landslagsmeriter i Martin Olsson och Andreas Granqvist. 1.83 hugger vi och hoppas att Helsingborg gör jobbet.

Hammarby - Östersund

Väldigt lågt odds på Hammarby som självklart får ses som stora favoriter. Det man såg i Tyskland och Bundesliga var dock att hemmalagen fick problem, kanske när man annars är van att ha ett stort publiktryck som exempelvis Hammarby brukar ha. Östersund gick dessutom bra i cupen. Hammarby lär vinna men 1.36 lockar inte. Chanspeng på X2?

Hammarby - Östersund

Hammarbys fans fortsätter drömma om Zlatan

Malmö FF - Mjällby AIF

Här är det inget snack. Klassen hos Malmö ska räcka till seger med minst ett par bollar. 1.20 får räcka till att använda i någon kombination.

Norrköping - Kalmar FF

Fin match här mellan två lag med anor. Norrköping ser fina ut även 2020 och kommer säkerligen vara med och kämpa om det. 17 x pengarna att vinna allsvenskan är möjligtvis ett roligt långtidsspel. Man har fått behålla Haksabanovich, Nyman har en försäsong i benen och lägg till en Simon Thern som är en trollgubbe på mitten. Förlusten mot Tvååker är glömd och här går vi tungt in på 1.66 hemma på Östgötaporten.

Örebro - AIK

AIK inleder allsvenskan på bortaplan mot Örebro och det är två lag som kan varandra utan och innan. Räkna med ett Örebro som kommer vara med i denna match då AIK har fått en del skador och spelartapp som kommer bli kännbart 2020. Bahoui blev skadad tidigt på försäsongen och är ännu inte 100%. Otieno skadade sig så sent som för någon vecka sedan. Kännbara tapp. Lägg till förlusterna av framförallt Linner, Obasi och Tarik Elyounoussi. Bakåt är man dock stabila och det luktar X här och 1.90 lockar inte.

Sirius - Djurgården

Repris på 2017 års säsong då lagen möttes i premiären. Det året vann Sirius båda mötena med 2-0. Sedan dess har mycket hänt. Exempelvis har Djurgården värvat båda tränarna från just Sirius och även gått och blivit mästare. Här ser vi Djurgården som stora favoriter. Medan Sirius har som mål att klara sig kvar har Djurgården muskler för ett Europaspel. Det här är säkerligen en match där man kommer komma ut med tre poäng i. Dubbel med denna och Malmö känns som helgens säkraste spel!

Bettingstugans dubbel
Redaktionen

Redaktionen

Vi väljer att placera vårt huvudspel i en dubbel i den första omgången. Malmö FF vinner mot Mjällby hemma och Djurgården vinner mot Sirius på bortaplan. Oddsen på denna dubbel ger fina 1.90 x pengarna.

Unibet och Hemmaklubben

Hemmaklubben bygger på att existerande och nya Unibet-kunder väljer sitt favoritlag bland SEF-klubbarna, där antalet fans av varje lag styr hur stor andel som tillfaller varje klubb. Den som redan har ett konto kan välja vilken förening de vill stödja medan nya medlemmar kan skapa konto, få en bonus och på det sättet även stärka kassan hos sin favoritklubb.

Hemmaklubben blir ett nytt sätt för fans att göra skillnad för sin hemmaklubb

Anders Falk, Strategic Sponsorships Manager Unibet.

Så här gör du:

  1. Klicka på "Hämta bonus".
  2. Starta ett konto och sätt in pengar.
  3. Välj din hemmaklubb.
  4. Placera ett spel för minst 100 kronor

✔️ Kontot är härmed godkänt för att generera bonus till dig och bonus till din favoritklubb.

De vinner allsvenskan enligt spelbolagen

Även om vi har 16 lag i vår serie så finns det inte så många som gör upp om segern enligt spelbolagen. Följande lag har lägst odds och således ges de högst chans att vinna guld 2020. 

De vinner allsvenskan - toppstriden

Läs mer om allsvenskan

Bra välkomstbonus 2023 Spelbolag

Stöd ditt favoritlag - pengar till dig och din klubb!

Superettan 29 januari 2020

Allsvenskan har fått en ny huvudsponsor vilket innebär 150 miljoner till Sveriges 32 elitklubbar. 20 av dessa miljoner kan vi fans vara med och styra genom att välja ... Läs mer

Lennart Johanssons pokal allsvenskan vinnare odds

De vinner allsvenskan - enligt spelbolagen!

Allsvenskan 29 maj 2020

Allsvenskan har fått grönt ljus att återupptas. Tidigast 14 juni kan vi se våra lag spela igen men redan nu vet vi hur favoriterna till serieseger ser ut. Ta del av listan här och ... Läs mer

Zlatanhammary

Zlatan till Hammarby? - Oddset rasar

Allsvenskan 2 april 2020

Zlatans köp av Hammarby briserade som en bomb i november 2019. Det fanns dock inga planer på att själv spela i klubben men har det läget förändrats efter vårens världshändelser? ... Läs mer

Bäst spelbolag för allsvenskan

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

  1. Upp till 1500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  2. 100% upp till 500SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!.

  3. Upp till 500 SEK gratisspel

    18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Min. insättning 100 kr. Erbjudandet är giltigt i 60 dagar. Omsättningskrav 1 ggr. Ev. vinster är omsättningsfria. Stodlinjen.se - Spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Läs fullständiga regler och villkor här.

  4. Upp till 1500 SEK i spelkrediter upp till + 100 kr gratisspel

    Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Min. insättning för gratisspel är 500 kr.

  5. 100% upp till 500 SEK

  6. 100% upp till 500 SEK

    18+ år – Spela ansvarsfullt, | Stödlinjen.se | Spelpaus.se Fullständiga regler & villkor här!

FAQ - allsvenskan

🥇Vilket lag är favorit att vinna allsvenskan 2020?

Malmö FF som står i låga 2.25 hos Unibet

🕵️‍♂️ Varför ska jag spela på allsvenskan med Unibet?

För de ger tillbaka pengar till svensk fotboll genom deras initiativ Hemmaklubben. Så här gör du:

  1. Klicka på "Hämta bonus".
  2. Starta ett konto och sätt in pengar.
  3. Välj din hemmaklubb.
  4. Placera ett spel för minst 100 kronor

💰 Vilket odds är bäst i den första omgången enligt Bettingstugan?

En första omgång är alltid oviss. Mycket beror på hur klubbarna klarat av den långa försäsong som blivit. I de här lägena känns det mer intressant att titta på skrällarna och de hittar vi kanske i marschen mellan Örebro och AIK där hemmalaget står i fina 4 x pengarna hos Unibet.