Tippa på Fotbolls-EM 2021 » Betting på EM i Fotboll
Tippa EM 2021 Betting Odds
Nyhet

Bild från Bildbyrån

Tippa EM 2021 - Så gör du!

EM 2021 13 februari 2020

Fotbolls-EM 2021 närmar sig med stormsteg, ett Europamästerskapet som väntas slå rekord i betting. I denna artikel ger Bettingstugan dig tips och råd om hur du ska tänka när du placerar spel på sommarens stora höjdpunkt, EM 2021.

Bäst spelbolag till Fotbolls-EM 2021

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. 100% upp till 100 SEK

  18+, regler och vilkor gäller, stodlinjen.se. För alla nya kunder hos Betway. Minsta insättning 100 kr, 6x omsättningskrav.

 2. 100% upp till 100 SEK

  Åldersgräns 18 år | Gör din första insättning och få 100 kr. bonus | Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar | Min. insättning 100 kr. | Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se (020-819100) | Spelpaus.se | Klicka här för Regler och villkor

 3. Få 100 SEK i ett GRATISSPEL

 4. 100 SEK i Gratisspel

 5. 100 SEK gratisspel direkt in på kontot

  18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor här.

 6. 100% bonus upp till 100 SEK

 7. 100 SEK i bonus med bara 1x i omsättningskrav!

 8. 100 SEK i ett riskfritt spel!

 9. 100 % upp till 100 SEK

 10. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Tippa EM 2021 - Betting på Fotbolls EM 2021

Under Fotbolls-EM 2021 kommer det spelas 51 fotbollsmatcher och under varje match finns flera hundratals marknader under hela turneringen. Det finns alltså oändligt med bettingmöjligheter för oss som gillar odds och spel. Exempelvis kan man placera:

Men hur ska man egentligen kunna välja ut rätt matcher och rätt odds att spela på? Vi guidar er igenom de olika spelmöjligheterna på Fotbolls EM. 

Em2021 betting

Välj spelbolag för Fotbolls EM 2021

888sport

Få 100 SEK i ett GRATISSPEL

När du ska betta på EM 2021 behöver du ha konto hos ett spelbolag. Se till att välj ett spelbolag med svensk licens. Listan på antalet bettingsidor med svensk licens är stor, det finns dock vissa som är bättre eller sämre. Ett spelbolag som vi anser är bland dom bästa för EM 2021 är 888sport. Som kund hos 888sport får du ett rikligt utbud av matcher, egna odds och som fungerar toppen för mobilen.


Tippa på EM 2021 - 1X2

Ska du tippa på EM 2021 och är nybörjare så kan du enkelt komma igång med hjälp av Bettingstugans expertis. 1X2 spel är det mest vanliga spelet för EM och syftar till att tippa en vinnare eller oavgjort resultat. När bettingen växte fram var dessa spel det enda man kunde lägga till en början. Enkelt att förstå och framförallt så kan du snabbt placera ett bet på EM 2021.

Spanien Sverige Fotbolls-EM 14 juni

Att spela på vinnare kan höja spänningen även i matcher där Sverige inte spelar

Spela singel eller kombinationer

För att hjälpa er komma igång med er betting för EM2021 så ska vi visa ett exempel. 

Exempel: Tippa 1X2 på Fotbolls-EM 2021
Jonas Weimer

Jonas Weimer

I öppningsmatchen av EM 2021 spelar Italien mot Turkiet och vi leker med tanken att vi tror på Italien vinner. Då är det dags att tippa på EM-premiären. Oddset är för stunden 1.47 hos 888sport på att Italien vinner.

För att placera sitt spel på att Italien vinner matchen spelar klickar ni på 2. Dvs, säga bortaseger för Italien.

Tror ni istället att Turkiet vinner, klickar ni i 1. Och om ni tror att matchen slutar oavgjort väljer ni X.

Spela 1X2 på Turkiet - Italien

Det går även utmärkt att spela 1X2 på två resultat. Alltså att man t.ex. tippar 1X, 12 eller X2. Oddset kommer då att bli lägre då du har större sannolikhet att sätta ditt spel än om du endast tippar på ett utfall. Det kan dock finnas fördelar med detta spel och du kan få ett tillräckligt bra odds för att du anser att det är värt att spela två utfall. 

Spela 1X2 på mer än ett resultat i Turkiet - Italien

Tippa på EM 2021 - Hörnspel

Det finns få spelformer som är så roligt att spela på när man ska titta på en match som hörnspel, inte minst för FotbollsEM 2021. Varje anfall, inlägg och varje skott blir spännande för att se om bollen studsar rätt. 

Till EM 2021 finns flera möjligheter att tippa på hörnor som exempelvis att spela först till 3, 5, 7 hörnor till något lag eller över/under för hela matchen. 

Ska du tippa på hörnor till EM 2021 så är det till din fördel att göra ett förarbete. Ta reda på hur benägna lagen är att skapa chanser som leder till hörnor. Bra yttrar i lag som är offensiva brukar vara smart att titta på. Även om yttrarna spelar med "rätt" fot. Alltså att en högermittfältare är högerfotad. Det betyder allt som oftast att spelaren går mer på inlägg än att bryta inåt i planen.

Oddsen släpps sent

När vi tittar på hörnor och EM kommer oddsen släppas dagar innan matchstart. Hörnodds släpps generellt ganska sent och det gäller att vara på tårna för att hitta dom bästa oddsen. Live finns det dock en uppsjö av odds att välja mellan när du ska tippa hörnor till FotbollsEM. 

Där är Bet365 och Unibet just nu bäst men det finns uppstickare som exempelvis 888sport som kommer med mer och mer hörnodds åt oss.

Spela på Em 2021 gruppspel

England är ett lag som ofta skapar mycket hörnor i sina matcher

Tippa på Fotbolls EM 2021 - Spela Asian Handicap

Något som har växt enormt de senaste åren är asiatiska handikapp. Det här är spel som passar väldigt bra för livebetting och när man tittar på en EM-match. 

Asiatiska spel är perfekt när ett lag gör mycket mål

Asiatiska spel är som sagt väldigt roligt att spela på och gör att matcherna lever i 90 minuter + tillägg. Du hittar hela tiden spel man kan placera och det är perfekt att spela i matcher där lagen öser på framåt.

Asian Handicap
Exempel: Asian Handicap till EM 2021
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Vi leker med tanken att England leder med 3-0 mot Tjeckien i halvtid. Matchen vad gäller 1X2 spel är alltså i stort sett död. England kommer vinna matchen. Det som är intressant nu är om de fortsätter göra mål eller om Tjeckien kan hålla tätt i andra halvlek. De asiatiska spelen handlar om att spela från den aktuella tidpunkten som är. Från halvtid kan man nu exempelvis spela -0.5 på England. Det betyder att från 3-0 ska de nu vinna resterande tid av matchen. Du kan även lägga det motsatta i detta läge, alltså +0.5 om du tror att Tjeckien spelar minst oavgjort resterande tid av matchen.

Sen finns det lite krångligare asiatiska spel att tippa på för EM 2021 där man delar upp insatsen. Det brukar benämnas som exempelvis -0.75. Vilket betyder att man i detta läge delar upp insatsen på -0.5 och -1. Hälften av pengarna läggs på att England ska vinna resterande tid och hälften läggs på att England vinner med minst ett mål i andra halvlek. De asiatiska spelen är speciella på det sättet att man alltid får pengarna tillbaka om ett spel går jämt upp. Alltså; spelar vi England -1 i halvtid vid ställningen 3-0 och det blir 4-0 får man pengarna tillbaka.

Fördelar med Asian Handicap under EM 2021:

➕ Större fördel mot spelbolagens marginal.

➕ Du hittar alltid spel i matcherna oavsett resultat

➕ Du kan få både hela och halva insatsen tillbaka.

➕ Asiatiska handikapp är i regel lite mindre risk än vanliga handikapp då man kan jobba mer med att få pengarna tillbaka.

➕ Du kan enklare hitta värde på spel även om det finns en stor favorit och en stor underdog.

Nackdelar med Asian Handicap under EM 2021:

➖ Utbudet av Asian Handicap spel är inte lika stort som andra typer av europeiska spel.

➖ Svårare att hitta felsatta odds då oddsen justeras efter hur marknaden spelar och inte vad spelbolagen tror om utfallet.

Bästa spelbolagen för asiatiska handikapp

18+ | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Regler & villkor gäller

 1. Upp till 1250 SEK i spelkrediter

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 2. Sätt in 100 SEK och spela för 200 SEK

 3. 100 % upp till 100 SEK

 4. Legolasbet är inte längre verksamma - Läs om andra spelbolag!

 5. 100 SEK i Gratisspel

Tippa på EM i fotboll - Betbuilder

En bettingform som växt fram på senare år och blivit oerhört populär är funktionen "bygg ditt spel", "Bet builder" eller "skapa ditt spel" som det också kallas. Alla benämningar syftar dock på samma sak.Att kombinera olika spel till en kupong. 

Betbuilder på EM 2021 gör att du kan höja upp odds i en match eller flera matcher med olika kombinationer av spel som tidigare inte gick att kombinera. 

Ska du tippa på EM 2021 så kan vi verkligen rekommendera att testa ett spelbolag med BetBuilder. Förgyll spänningen till en specifik match för EM och placera ett kombinationsspel.

Exempel: BetBuilder till EM 2021
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Tittar vi på exempelvis på Bet365 där funktionen heter "Skapa ett spel" och Spanien vs Sverige den 15 juni kan vi bygga ihop spel som vi tror på. Exempelvis kan vi göra kombinationen att Sverige klarar minst oavgjort, att båda lagen gör mål och att det blir flest mål i andra halvlek till oddset 11.00.

Skapa en Betbuilder till Spanien - Sverige

Tippa på EM 2021 - Livebetting

Slutligen så vill vi berätta mer om livebetting på EM 2021. Under en pågående match i Fotbolls EM 2021 kommer spelbolagen ha mängder med olika livespel. Det betyder att du spelar på utfall som kan avgöras både innan och efter matchen är slut.

Att livebetta på EM 2021 kommer vara enormt populärt och kan göra vilken match som helst lite extra spännande. Fördelen med livebetting på Fotbolls EM 2021 är att du kan bevisa din expertis och slå spelbolagen på fingrarna genom att förutspå utfall som bettingsidorna ger bra odds för. 

888Sport Livebetting

888sport

Få 100 SEK i ett GRATISSPEL

Kom igång med din livebetting under EM 2021 och skapa ett konto hos 888sport. Som ny kund får du ett gratisspel för 100 kr.

888sport erbjuder egna odds och har en snabb sida som ger dig alla verktyg för att lyckas med din livebetting.


❓FAQ - Tippa EM 2021

👍Vilket spelbolag är bäst för att tippa på Fotbolls-EM 2021?

Hur långt är ett snöre? Det är jättesvårt att säga vilket spelbolag som är bäst eftersom vissa bettingsajter passar vissa typer av kunder. Vi på Bettingstugan anser dock att följande spelbolag är bäst:

 • 888sport
 • CampoBet
 • Unibet
 • LeoVegas
 • Casumo

Tips är att du läser våra recensioner på Bettingstugan för att ta reda på vilket bettingsida som passar just dig.

🚩 Vilka spelbolag kan du tippa hörnspel på under EM 2021?

Hörnspel är tyvärr inte så vanligt på bettingmarknaden. Vi rekommenderar dessa sidor:

 1. 888sport
 2. Bet365
 3. Unibet

🎁 Vilka spelbolag har bäst välkomstbonus till Fotbolls-EM 2021?

Majoriteten av spelbolag erbjuder idag en välkomstbonus till nya spelare. Dom spelbolag som har bäst oddsbonus (enligt oss) är:

  🤷‍♂️ Vilka spelbolag för EM är bäst till asiatiska handikapp?

  Det är inte alla bolag som har asiatiska spel. De här är bäst:

  1. Bet365
  2. Unibet
  3. 888sport

  Fler spelnyheter & kampanjer

  BIG 9 - NYTT poolspel från ATG med europeisk toppfotboll!

  Premier League 21 oktober 2021

  Storslagna nyheter från ATG när spelbolaget lanserar nya Big 9! Poolspelet där det handlar om att sätta både 1X2 och över / under 2.5 mål i nio heta europeiska toppmatcher. Läs ... Läs mer

  Chelsea vs Malmö FF - Superboost till Champions League!

  Champions League 19 oktober 2021

  ONSDAG: Äntligen dags för Champions League igen och återigen dags för Malmö FF att kliva in i hetluften igen. Efter två inledande förluster skulle det smaka väldigt bra med en ... Läs mer

  Stryktipskrönikan med Bettingstugan 16 Oktober

  Premier League 15 oktober 2021

  Stryktipskrönikan kommer rulla på under hösten 2021 med våra spelläggare på ombudssidan. Näst på tur är Bettingstugans expert Jonas Weimer som kommer med sina tankar inför helgens ... Läs mer

  Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.41)

  Premier League 15 oktober 2021

  Stryktipset återkommer med Premier League på kupongen denna vecka efter landslagsuppehållet. Dessutom har Svenska Spel 10 miljoner i jackpot denna vecka vilket gör arbetet kring ... Läs mer

  Idol 2021 - här är odds på ALLA finalister!

  Idol 11 oktober 2021

  Fredagsfinalerna för Idol 2021 har startat och det börjar utkristallisera sig vilka deltagare som är favoriter i tävlingen. Vi har tagit del av oddsen från LeoVegas och det finns ... Läs mer