Speltips: Bournemouth vs Bristol City 28/10 "Ryggareken om…
Speltips Bournemouth vs Bristol City

Bild från Bildbyrån

Ryggareken om Bournemouth vs Bristol

Bristol City reser ner till Bournemouth med förhoppningen om att återigen etablera siktet på promotion. Detta efter att ha misslyckats med att vinna de senaste tre matcherna. Bournemouth å sin sida lyckades nätt och jämnt kvittera mot Watford i helgen - samtidigt som Bristol City satte en straff mot Swansea för kvittering.

Bournemouth

Bournemouth är tillsammans med Reading det enda laget i Championship som inte har blivit slagna. Man kom som sagt nätt och jämnt undan med en poäng mot Watford senast men det räcker ju.

Mepham ansågs vara syndabocken när hans misstag gjorde att Cardiff kunde kvittera. Tre dagar senare så blev han istället hjälten mot Watford, då han gjorde sitt andra mål för laget, sent in på stopptid.

Bournemouth inledde säsongen med att ta 10 poäng på de fyra inledande matcherna men sen dess har man alltså kryssat tre matcher i rad. Alla vilka har varit matcher med få mål.

Med detta i beaktande intar man just nu en fjärde plats i tabellen och man är väl medvetna om att man med ett par vinster kan inta topp två placering.

Truppen:

Jefferson Lerma skadades mot Watford. Får se om han kan spela mot Bristol. Coach Jason Tindall kommer annars att återkalla Dan Gosling till mittfältet.

Vi kommer förmodligen även att få se Dominic Solanke tillsammans med Josh King och Amaut Danjuma. En rätt spännande offensiv trio - det känns ju som att dom hittar målet tillsammans.

Möjlig XI: Begovic; Mepham, Cook, Rico; Stacey, Billing, Gosling, Smith; Stanislas, Solanke, KingBristol City

Bristol har varit aningen inkonsekventa på sista tiden. Efter att ha öppnat säsongen med fyra vinster så har man kryssat två matcher och förlorat hemma mot Middlesbrough.

Senast mötte man Swansea och där ska man vara tacksamma atta man fick med sig en poäng. Man spelade dock med en roterad elva.

Märkbart från matchen var att offensiven börjat se skakig ut, vilket har gjort att coach Holden nu har börjat rotera bland anfallarna. VI kan därför förvänta oss att se blandade framgångar till shan har hittat rätt formel.

Truppen:

Dean Holden nämnde i veckan att han bara har 19 first-team players att välja på efter att både Andreas Weimann och Steven Sessegnon skadades i helgen. Dessa 19 inkluderar Liam Walsh och Joe Williams som inte förväntas spela förrän efter landslagsuppehållet.

Chris Brunt startade för första gången på två år senast och han kan mycket väl få starta igen.

Möjlig XI: Bentley; Vyner, Moore, Kalas; Hunt, Paterson, Bakinson, Brunt, Rowe; Wells, MartinREK

Här har vi två lag med mindre formdippar vilka båda vill hitta formen och poängen igen. Det är viktigt för båda lag att man inte förlorar så jag tror att man kommer att göra allt för att få med sig poäng. Jag tror att vi kan få en matchbild som till en början är försiktig men som sedan öppnas upp. Bournemouth bör ha en fördel här men jag tror att båda lagen hittar målet. Båda respektive lag har bara misslyckats med att göra mål i en av deras 7 senaste matcher - och båda lag har bara hållit nollan vid ett tillfälle på dessa. 5 av Bournemouths 7 senaste matcher har sett båda lagen göra mål medan motsvarande siffror för Bristol är 4 av 7. Statistiken säger oss således att det bör bli mål - och kollar vi på respektive lags individuella anfallare så tror vi så blir fallet även idag. BLGM spelas till 1.87 hos betfair. 5u.

2-1 eller 1-1?

Gilla rek om du håller med Ryggareken

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella speltips

SpelstoppTipsterMatch/EventSpelOddsResultat
23 nov.
12:00
Liepaja - Valmiera
Fotboll
Spel: 1X + under 3.5 mål
 
23 nov.
19:00
Sirius - Mjällby
Allsvenskan
Spel: Över 10.5 hörnor
 
23 nov.
21:00
Wolverhampton vs Southampton
Premier League
Spel: BLGM
 
23 nov.
21:00
Atl Bilbao - Betis
La Liga
Spel: Betis över 4.5 hörnor
 
24 nov.
21:00
Manchester United - Istanbul Basaksehir
Champions League
Spel: Manchester United-vinst & u 4,5 mål i matchen
 
4 dec.
20:00
IDOL 2020
Idol
Spel: Caspar topp 3
 

Fler spelnyheter & kampanjer

Riskfritt spel till Napoli vs Milan

Serie A 20 november 2020

På söndag spelas Serie A-matchen mellan Napoli och Milan. Till denna match kan du som ny kund hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du får du ... Läs mer

Spikar och skrällar inför helgens Stryktipset (v.47)

Premier League 20 november 2020

Spikar och skrällar är tillabaka till veckans omgång av Stryktipset och det är inte vilken omgång som helst. Vi har en återkomst för Premier League och hela 10 miljoner i jackpot! ... Läs mer

Trav på Jägersro - ta del av ett riskfritt spel

Riskfria spel & Gratisspel Trav 20 november 2020

Under lördagen är det trav på Jägersro och nu kan alla nya kunder hos Betfair Spelbörs ta del av ett riskfritt spel på 100 kr. Förlorar du får du helt enkelt insatsen tillbaka. Läs mer

Gratisspel till Hammarby vs Malmö

Allsvenskan 20 november 2020

Testa på Betfair Spelbörs helt gratis. Till matchen mellan Hammarby och Malmö kan ni ta del av ett riskfritt spel på 100 kronor. Förlorar du, då får du insatsen tillbaka. Läs mer

Gratisspel till Tottenham vs Man City

Premier League 20 november 2020

Prova Betfair Spelbörs helt riskfritt. Placera ett spel för 100 kronor på matchen mellan Tottenham och Manchester City, få insatsen tillbaka om ditt spel inte sitter. Läs mer