Speltips Luke Littler vs Michael Smith

Bild från Bildbyrån

MAXBET: Pangspel hos Betfair

Det är inte ofta det kommer MAXBET på dart men i denna match har jag hittat ett riktigt smaskigt spel och trots att vi redan har en del spel ute på dessa två matcher är detta odds för bra för att inte kliva på.

SpelTorsten om Luke Littler vs Michael Smith

Det finns inte mycket att tillägga i denna match efter de två speltips vi skrivit på Michael Smith (vinnarspelet & överspel checkouts). Det kommer bli en mycket spännande match och avslutning på årets Premier League där många ställde sig tvivlande till om Luke Littler skulle leva upp till sin plats något han absolut gjorde och toppade serien efter 16 veckor och är tillsammans med världsmästaren Luke Humphries favoriter att ta hem den ärofyllda pokalen och 275,000 brittiska pund, cirka 3,7 miljoner svenska.

MISSA INTE MINA ANDRA SPEL PÅ TORSDAGENS PREMIER LEAGUE DARTS

23 maj
21:15
Humphries vs van GerwenHumphries -1.5 leg1.80 (LeoVegas)
23 maj
21:15
Humphries vs van Gerwen
Humphries -1.5 180s1.94 (Expekt)
23 maj
20:15
Luke Littler vs Michael Smith
Michael Smith över 110.5 Checkout1.80 (X3000)
23 maj
20:15
Vinnare av Premier League Darts
Michael Smith vinner Premier League Darts6.5 (Bethard)
SPELTIPS

MAXBET: Spelet jag hittat på Betfair är alltså att Luke Littler vinner minst två omgångar på D10 till oddset 1.91 något jag inte tvekar en sekund på att spela. D10 är nämligen den unga supertalangs favorit dubbel och han söker verkligen den så ofta det går. När de flesta har 60 kvar kastar de singel 20 sen dubbel 20, det är standard och något 99,9% av spelarna gör. Littler däremot kastar inte ogärna D20, D10 bara för att få avslutet på sin favorit. Mycket otraditionellt och han har fler utgångar där han går helt annan väg än det vanliga för att komma till D10.

Ser vi under säsongen när de kastat först till sex så har han klarat det i det flesta matcher. Jag har ingen exakt statistik men jag har spelat det spelet till tre gånger pengarna flertalet matcher och vunnit, dessutom att han kastar minst tre stycken D10 av två senaste veckorna jag spelat det till 13.00 gånger pengarna. Nu ska de alltså kasta först till tio leg och att han avslutar minst två leg på sin favorit dubbel anser jag är så stor chans som 80% och då är detta ett givet MAXBET.

Luke Littler D10

Har man svenska inställt som språk ser spelet lite konstigt ut och fel formulerat men detta är alltså spelet och samma som 2+ D10 avslutningar.

ODDS SPELAT HOS BETFAIR