Betfair Spelbörs

Spelbörsens mobilapp

Betting sker numera mestadels i mobilen och det ställs höga krav på att spelbolagen får fram sajter som faktiskt fungerar. För att en spelsida ska vara bra krävs oftast en app och det är just vad Betfair har tagit fram. I denna guide går vi igenom vad vi får hos Spelbörsens app.

8 mobilapp

📲 Spelbörsens mobilapp

Betfair har tagit fram en seperat app till sin Spelbörs och där finns hela världens sporter samlat i en enda app. Appen fungerar bra även med lågt nät såväl som supersnabbt wi-fi och med en enkel pin-kod är vi inloggade på appen alternativt kan vi använda oss av traditionellt användarnamn/lösenord som dessutom går att spara ner i sin webbläsare.

Appen fungerat bäst i horisontellt läge

Väl inne i appen upptäcker man ganska snabbt att den fungerar bäst i horisontellt läge där sporterna finns samlade i toppmenyn där de mest kända sporterna hamnar längst till vänster och i vårt synfält. Ett bra sätt att nå sina favoritsporter snabbt. Ofta är det samma sport man vill in på och att få den närmast är bra av Betfair.

Bettingstugans expert om Spelbörsens app
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Betfairs Spelbörs har lyckats få fram en mobilapp som är snygg, enkel och snabb. Jag gillar hur menyerna är upplagda och hur man enkelt kan röra sig mellan de olika marknaderna. Även om det kan låta svårt med att sätta sina egna odds eller att lägga omatchade spel så gör Betfairs Spelbörs det så enkelt det kan bli. Här behöver vi inte en stor stationär dator med dubbla skärmar för att göra vår trading utan här har vi allt slimmat med precision på bara några få tum - och det fungerar klockrent.

Logga in på Spelbörsen

Inloggningsprocessen hos Betfair är något som man inte lyfter fram själva som någon speciell funktion men det är faktiskt en väldigt bra process där man kan välja bur man vill logga in och här går det undan att komma igång och spela.

Bettingstugans expert om inloggningen
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det här älskar jag! Jag spelar traditionellt mycket live-spel och det finns inget mer irriterande än när en sida kräver mycket kraft av enheten och nätet man använder så att det kraschar när man försöker starta bank-ID samtidigt som man har bråttom med att hinna lägga sitt spel. Spelbörsens app är exemplarisk med sin pin-kod där vi med endast fyra snabba tecken är inne och kan spela. Fullpott!

Logga in på Betfair spelbörs

✅ Att placera spel inne i appen

När vi vill placera ett spel med Spelbörsens app går vi enkelt in på den match vi vill lägga spelet i. Där inne får vi upp samtliga marknader och samtliga spel som finns utlagda på den specifika matchen. Här kan vi välja på att backa eller boka spel på alla de olika marknaderna som Spelbörsen har i sitt utbud. 

Använd snabbknapparna eller skriv in oddset du vill lägga ut eller placera

Vill vi ha något annat än de oddsen som är föreslagna och som letar en matchning kan vi själva välja att höja eller sänka ett odds genom att antingen skriva oddset eller att antända + och -

Placera spel Betfair spelbörs app

Summan går också att korrigera på samma sätt för att få den insats vi vill ha när vi backar vårt spel. Är vi inne på bokning, alltså de röda fälten där vi själva agerar spelbolag, är insatsen det som en annan spelare kan placera medan våran exponering visas med röd text under laget och på placeringsknappen. Kan vara värt att hålla koll på så man inte gör någon miss när man lägger ut spel.

Image from i OS 38

📱 Funktioner i appen

Förutom den snabba inloggningen och snabbmenyn högst upp till de olika sporterna har vi en hel del funktioner även i appen. Det går att nå livebettingen med ett enkelt kapptryck. Vill man gå tillbaka till huvudmenyn finns "hemknappen" alltid nära till hands precis som "mina spel" där vi även kan få en överblick över Cash Out-funktionen och de spel vi har igång.

Växla mellan fönster med ett knapptryck

Vill vi kunna växla från Spelbörsen till exempelvis de fasta oddsen hos Betfair kan vi klicka meny och kunna växla mellan olika appar. Där finns även Casino-, poker-, arcadeappen med mera.

FAQ - Betfairs Spelbörs app

📲 Har Betfairs Spelbörs en app?

Betfairs spelbörs har en app som fungerar väldigt bra och är enkel att jobba med.

📶 Hur laddar man ner Betfairs app?

Spelbörsens app hämtas hem via google play om du har en android mobil eller via App Store om du använder en Iphone.

🤷‍♂️ Har Betfairs spelbörs en bra app?

Ja. Vi rankar den högt. Dels har Spelbörsen en snabb inloggning, en sida som flyter på utan problem med snabba enkla menyer. Dessutom en rad funktioner som gör vårt beting enklare.

🎁 Får man någon bonus om man registrera sig med appen?

Ja, går du via vår länk här får du 450 kronor till ett riskfritt spel när du startar konto med appen!