Betfair Spelbörs

Spelfunktioner hos Betfairs Spelbörs

För att kunna få ut maximalt av en spelsida handlar det om att förstå och använda de olika spelfunktioner som finns tillgängliga för oss. Hos Betfairs Spelbörs finns en rad spelfunktioner som underlättar jobbet för oss att gå vinnande i längden.

7 spelfunktioner

🕵️‍♂️ Spelbörsens Spelfunktioner

Betfairs spelbörs har en rad funktioner åt oss att använda oss av. I denna guide går vi igenom de viktigaste och bästa redskapen för dig när du vill gå vinnande i längden. Här följer en snabbgenomgång av några av funktionerna vi kan använda oss av.

Backa spel

Backa spel är den funktion som används allra mest hos Betfairs Spelbörs och syftar helt enkelt till att placera spel. Skillnaden mot andra spelsidor är att här placerar vi andra spelares utlagda spel. Alltså; vi spelar mot riktiga spelare och inte ett spelbolag.

Oddsen pressas upp från spelarna själva i kampen om att få sina spel matchade

Att vi inte spelar mot ett spelbolag betyder att oddsen kan pressas upp mer eftersom det inte finns något spelbolag som vill ta en marginal på de placerade oddsen.

Boka spel

Betfairs Spelbörs är unika i den mening att man själv kan agera spelbolag på deras sida. Genom att boka spel kan du lämna ut odds och summor som andra spelare vill ha. Du blir med andra ord ditt egna spelbolag där du hoppas att spelet inte ska gå in.

Betfair Exchange Boka

Sätt dina egna omatchade odds

Vare sig du backar eller bokar spel kan du välja att sätta dina egna odds där det ännu inte finns någon "köpare" eller "säljare". Alltså ett omatchat odds som väntar på att hitta någon som vill spela på det. 

nöj dig aldrig med ett sämre odds än det du vill ha

Det här är unikt för Spelbörsen och på detta sätt kan du sätta odds som du verkligen vill ha och undvika ett spel om oddset inte matchas. Med andra ord - nöj dig aldrig med ett sämre odds än det du vill ha.

  Sökfunktion

  Precis som många andra sidor jobbar Betfair med att snabbt kunna hitta spel genom sin sökfunktion. Enkelt, snabbt och effektivt. Framförallt är denna funktion effektiv när man behöver ta snabba beslut vid exempelvis livebetting och vill spara tid på att skrolla sig fram till rätt menyer.

  Cash out

   En av de viktigare funktionen i sin arsenal är cash out-funktionen som när som helst ger dig möjlighet att hämta hem din vinst eller undvika en större förlust. Funktionen är alltid närvarande för dina spel och går att utnyttja när du vill. Betfair var inte bara först med denna funktion utan deras är dessutom mer utbyggd och ännu mer effektiv än många av deras konkurrenters.

   Snabblänkar

   Betfairs Spelbörs arbetar mycket med snabblänkar på sin sida där de största matcherna snabbt och enkelt går att nås via förstasidan.

   Livebetting

   Precis som andra spelbolag har Betfairs Spelbörs satsat på livebetting. Här kan vi när som helst spela på matcher som är igång och klickar vi in på matcherna får vi upp samtliga val och kategorier av spel som finns på matcherna.

   Vad är livebetting

   En av dom mest populära funktionerna hos spelbolagen är livebetting/livespel. Precis som det låter är det en tjänst som erbjuder kunden att lägga ett bet samtidigt som matchen pågår. Det stora intresset kring livebetting har resulterat i att spelbolagen ständigt jobbar för att utveckla och maximera tjänsten för dig. Idag erbjuder spelbolagen dig utförlig statistik under matcherna vilket ska hjälpa dig att förbättra chansen till att bli en vinnare. Att kombinera livebetting med livestreams kan vara väldigt effektivt.

   Betfair spelbörs livebetting

   Spelpaus

   Precis som alla spelbolag med svensk licens finns en funktion för dig att ta en paus från allt spel. Funktionen kan aktiveras för 1, 3 eller 6 månader. Då får du inte tillgång till något spelande alls hos Betfairs Spelbörs eller någon av de spelbolag som har svensk licens. Det finns även möjligheten att stänga av sig tillsvidare. En bra funktion som underlättar om du känner att du börjar tappa kontrollen över ditt spelande och känner att det ger mer skada än nytta.

   Betfair TV - en fulladdad sportfunktion från Betfairs spelbörs

   Betfair TV

   Betfairs livestream-tjänst kallas för Betfair TV och är fulladdad med sport från världens alla hörn. De har en tablå där man enkelt kan följa vilka matcher som kommer dyka upp under dagen och vart man ska ha fokus om det är några matcher man vill följa och spela live.

   Betfair mobil app

   Appen för Betfairs spelbörs är väldigt tydlig, och det finns en röd tråd genom alla Betfairs appar gällande tema och utformning, vilket verkligen underlättar för användaren. I appen kan användaren enkelt spela på spelbörsen men även utnyttja de funktioner som finns på den vanliga hemsidan. Det går snabbt att växla mellan samtliga sidor från Betfair genom de olika menyerna.

   Betfair mobil app
   Bettingstugans expert om Spelbörsens spelfunktioner
   Jonas Weimer

   Jonas Weimer

   Spelbörsen ger oss en modern sida med alla de viktigaste spelfunktionerna så som livestreaming, Cash Out, livebets och olika snabblänkar. Det enda man egentligen saknar är en funktion som bet builder exempelvis. Den blir ju svår eftersom det är riktiga spelare vi spelar emot så det vi får nöja oss med är färdigbyggda spel som finns utlagda på de större matcherna. Men i övrigt lämnar Betfairs Spelbörs ingen besviken och inget mer att önska.

   FAQ - Spelfunktioner hos Betfairs Spelbörs

   💰 Har Betfair någon Cash Out-funktion?

   Ja, vi rankar Spelbörsens Cash Out som den bästa Cash Out-funktionen på marknaden.

   📺 Går det att se livestreaming via Spelbörsen?

   Spelbörsens tv heter Betfair TV och har en massa direktsänd sport!

   📲 Har Betfairs Spelbörs någon app?

   Ja, deras plattform passar perfekt för mobilen och med Spelbörsens app blir spelandet enkelt.