Betfair Spelbörs

Betfairs Spelbörs välkomstbonus

Vill du testa Spelbörsen via Bettingstugan får du ett riskfritt spel på upp till 100 kronor när du startar ditt konto. Det går snabbt, det är enkelt och framförallt - riskfritt! Läs vår analys av bonusen nedan.

3 bonus

Ta del av välkomstbonusen från Betfairs Spelbörs

Betfairs Spelbörs

Testa gratis - 500 kr tillbaka i kontanter

Betfairs Spelbörs levererar odds som inget annat bolag kan konkurrera med. Här kan du både lägga odds men även agera spelbolag och sälja odds till andra spelare. Snygg design och ett stort utbud sporter väntar på dig och dessutom en fin välkomstbonus med 100 kronor i riskfritt spel när du lägger ditt första spel.


🎁 Välkomstbonus från Betfairs spelbörs

Nu kan du som ny kund testa Betfairs Spelbörs helt riskfritt med en välkomstbonus på 100 kronor. Bonusen är ett riskfritt spel och kan placeras på vilken match eller vilken marknad som helst inne i spelbörsen. Ett perfekt sätt för dig att testa tjänsten från Betfair på ett sätt där man inte riskerar något själv.

Testa börsen utan någon som helst risk!

Så går det till

  • Du klickar på hämta bonus med Bettingstugan här ovanför.
  • Sen hittar du det spel du vill spela på
  • Placera 100 kronor på det spelet
  • Klart! Går spelet in sitter du med 100 kronor + vinst på kontot och missas spelet får du tillbaka 100 kronor från Betfairs spelbörs
Regler och villkor
  • Erbjudandet gäller i sju dagar framåt efter att du skapat ditt konto. Se till så att ditt spel har avgjorts innan dess
  • Du måste placera ditt spel för 100 kr
  • Omatchade spel räknas inte till kampanjen. Inte heller ej avgjorda spel eller annullerade spel
  • Du måste sätta in pengar med antingen bankkort, Trustly eller Paypal
  • Betfair kommer kreditera ditt konto inom 48 timmar efter att spelet är avgjort
Bonus betfair spelbörs

Våra senaste bonuskampanjer från Betfairs Spelbörs

Liverpool tottenham

Riskfritt spel till Tottenham - Liverpool

Fotboll 27 januari 2021

TORSDAG - Det är dags för stormatch i Premier League mellan sexan Tottenham och femman Liverpool. Betfair Exchange kryddar till matchen lite extra med en kampanj där man får ... Läs mer

Liverpool

Gratisspel till Newcastle vs Liverpool

Premier League 29 december 2020

Newcastle vs Liverpool på onsdagskvällen. Är du inte sedan tidigare kund hos Betfair Spelbörs får du ett riskfritt spel på 100 kronor till denna match. Lägg ett spel på 100 kronor ... Läs mer

FAQ - Riskfritt spel hos Betfairs Spelbörs

🎁 Har Betfairs Spelbörs någon bonus?

Ja, när du skapar ett konto hos Betfairs Spelbörs får du ett riskfritt spel som går att placera. Missas spelet får du pengarna tillbaka!

💰 Är det någon omsättning på pengarna man vinner med sitt riskfria spel?

Hämtar du bonusen via Betfairs Spelbörs och rättar ditt riskfria spel med vinst är pengarna dina att göra vad du vill med omedelbart efter att pengarna kommit in på ditt konto.

⏰ Hur lång tid tar det tills jag får tillbaka mina pengar om jag missar mitt riskfria spel?

Betfairs Spelbörs betalar tillbaka din insats inom 48 timmar.

🤷‍♂️ Det låter för bra för att vara sant, vad tjänar Betfair på att ge ut gratis pengar?

Betfairs Spelbörs är så pass bra gjord och har ett nytänk som är unikt när man jämför med andra spelbolag. De är övertygade om att det här är framtidens betting. Pengarna till det riskfria spelet kommer förhoppningsvis övertyga dig med. Och det här är ett spelbolag som faktiskt är ett av få spelbolag som hoppas att du som kund ska gå plus i längden.