Betfair Spelbörs

Betfair Spelbörs Cash Out

Betfairs Spelbörs har tagit fram en världsledande Cash Out-funktion åt oss där vi kan hämta hem hela summan i relation till oddset, ta delvis Cash Out eller använda den nya funktionen med automatisk Cash Out. I denna guide går vi igenom exakt hur Cash Out-funktion fungerar hos Betfairs Spelbörs.

4 cashout

💰 Spelbörsens Cash Out-funktion

Vi har alla varit i situationen när man har placerat ett spel och klockan på sin match närmar sig full tid. Spelat vi placerat är för tillfället vinnande men ju mer matchen går så ser spelet ut att spricka. 

Med Betfair Spelbörs Cash Out-funktion kan man med ett knapptryck avsluta sitt spel och hämta ut den tillfälliga vinsten. På så sätt kan man undvika en eventuell förlust på sitt spel och antingen få tillbaka delar av sin insats eller till och med gå vinnande. Hos traditionella spelbolag brukar man dock få en ganska dålig deal på cash out.

Betfairs Spelbörs har en av de bästa Cash Out funktionerna

Cash out har blivit populärt och det är inte så konstigt. Det är en funktion som finns på de flesta sidor så också på Betfairs Spelbörs. Här kan vi när som helst ta tillbaka en del av pengarna även om det handlar om att minimera en förlust eller hämta hem en vinst. Det som även är bra är att vi kan göra delvisa cash outs - alltså inte på hela summan om vi inte vill.

Cash out hos Betfairs Spelbörs

Betfairs Spelbörs skiljer sig lite i hur funktionen används. Här fungerar cash outen som att vi placerar ett spel som går i motsats till ditt egna spel. Förlusten på vinsten blir allt som oftast mindre på det sättet beroende på vad oddset är när man vill utnyttja funktionen. Allt är hela tiden visuellt med exakt vad man förlorar på att använda funktionen med röda siffror under den summa man placerat.

Cash out Betfair Spelbörs

Delvis Cash Out

Delvis Cash Out använder man genom att klicka i den kolumnen under den vanliga Cash Out rutan. Där får man sedan en mätare eller ett fält att fylla i exakt hur stor del av sin vinst som man vill ta hem.

Delvis Cash Out Betfair Spelbörs

Automatisk cash out finns också som val

Automatisk Cash Out

En funktion som få spelbolag erbjuder

Detta är en funktion som väldigt få spelbolag kan erbjuda sina spelare. Här har vi möjlighet att sätta en automatisk Cash Out när vinsten är på en viss nivå. Det betyder att du kan göra detta redan innan spelstart och sen få in din Cash Out utan att du själv behöver sitta och bevaka en match. Perfekt om man har många spel igång eller om man är iväg och inte kan följa.

Automatisk Cash out Betfair Spelbörs

Hur mycket av vinsten man tappar eller hur mycket av förlusten man kan minimera genom att använda funktionen Cash Out beror på hur oddsen står sig i det specifika Cash Out-läget. Är det lågt odds på att ditt spel kommer gå in kommer du få tillbaka mer och förstås om spelet ser dåligt ut och oddset gått upp kommer du få tillbaka mindre.

Bettingstugan expert tipsar om hur man ska använda Cash Out
Jonas Weimer

Jonas Weimer

Det finns väl egentligen inget facit här men enligt mig är det här är en funktion som ska användas sparsamt och noggrant. Min erfarenhet säger att spelare ger bort mycket pengar de annars skulle ha inkasserat. Det gamla ordspråket "många bäckar små" skulle man kunna lägga in här där man kanske hela tiden är inne och fingrar och petar på spel när klockan börjar närma sig 90 minuter i fotboll eller 60 min i hockey eller i det avgörande tiebreaket osv.

Med det sagt så har Betfairs Spelbörs den absolut bästa funktionen på marknaden. Här kan vi när som helst plocka hem en stor del av vinsten. Vi kan välja att hämta hem delar av den. Vi kan även sätta automatiskt cash out som tar hem vinsten vid en viss storlek. Funktioner som absolut gör vinsten större.

Min filosofi har annars alltid varit att enbart använda den i de lägena när en match ändrar karaktär eller skeenden. Är man nere i divisionerna och lirar kan det exempelvis vara att ett lag startar väldigt bra för att sedan tappa rejält. Andra gånger jag använder funktionen är när jag tittar på en match och man märker att motståndarlaget har momentum eller helt enkelt tagit över.

Använd inte funktionen av rädsla för att förlora din vinst

De gånger jag inte använder funktionen är just de tillfällena som jag beskriver över - av rädsla för att förlora min vinst. Allt för många lägger exempelvis kombinationsspel och vågar inte vänta ut sina spel även fast man trodde på dem stenhårt när man la dem. Har fyra av fem spel gått in och man väntar på spel nummer fem bör man ställa sig frågan - "Har min känsla över matchen svängt bara för jag satt de fyra första eller är det så att det finns anledning till oro mer än att det börjar bli en fin vinst?". Det jag menar är att man skulle inte tagit med den femte matchen i exemplet om man inte trodde på den från början. Börjar man använda cash out funktionen av rädsla är min känsla att man ger bort mycket pengar i långa loppet.

Bokför din cash out och analysera - det gör dig till en bättre spelare

Ett sista tips kan vara att bokföra dina cash out spel. Varje gång du tar cash out skriver du ner hur mycket du vann eller förlorade på att ta det. Kolla sedan om funktionen ger dig en fördel eller nackdel. Jag kan bara säga av egen erfarenhet att när jag väl bestämde mig för att låta alla matcher gå klart 90 min om det inte finns speciella orsaker så har jag njutit mer av de sista minuterna än när man hela tiden sneglade på cash out.

Lycka till med ditt spelande!

Skapa konto hos Betfairs Spelbörs

Betfair Spelbörs

Testa gratis - 500 kr tillbaka i kontanter

Testa spelbörsen idag och få 100 kronor i bonus. Då får du även marknadens bästa cash out-funktion.


Vanliga frågor om Cash Out på Spelbörsen

💰 Har Betfair en cash out funktion?

Ja, de inte bara har en funktion. Betfairs spelbörs har den bästa Cash Out funktionen på marknaden.

🤷‍♂️ Vad är det som är så bra med Betfairs spelbörs Cash Out-funktion?

Betfairs spelbörs har en cash out som ger bra utdeling tillbaka, man kan välja delvis Cash Out och man kan använda sig av automatisk Cash Out. Det är helt enkelt en funktion man kan leka och använda på flera olika sätt vilket förstås gör att man kan bli bättre och bättre och på det sättet även tjäna mer pengar i längden.

❤ Finns det något spelbolag som har lika bra Cash Out funktion?

Nej, Betfairs spelbörs anser vi har den bästa funktionen av alla.